Ana Sayfa Apple Samsung, Apple’la Dalga Geçtiği Reklam Filmini Paylaştı!

Samsung, Apple’la Dalga Geçtiği Reklam Filmini Paylaştı!

1
Samsung Apple Dalga

Samsung, yeni “Ingenius: Speed” reklam filmini bugün paylaştı. Güney Koreli şirket, en yeni Galaxy S9 reklam filminde tanıdık pazarlama taktiğine geri dönerek Apple ile dalga geçiyor.

Samsung, akıllı telefonunun iPhone modellerine kıyasla daha yüksek indirme hızları sunmasını öne çıkarmaya çalışıyor.

Samsung’dan Apple’a Gönderme

Reklam filminde bir müşteri, Apple Store’a benzeyen bir mekanın Ingenius alanında Apple çalışanına iPhone X‘un indirme hızlarının Galaxy S9‘un sunduğu indirme hızlarına kıyasla ne durumda olduğunu soruyor. Soru karşısında Apple perakende çalışanı cevap veremiyor.

Samsung, yeni reklam filminde Apple’la dalga geçecek gücü, Şubat ayından Nisan ayına kadar Ookla’nın Speedtest uygulaması aracılığıyla sunduğu LTE performans puanlarından alıyor. Ookla’nın paylaştığı verilere göre, Qualcomm’un X20 LTE yongasıyla donatılan Galaxy S9, iPhone X’dan yüzde 37 ve iPhone 8‘den yüzde 43 daha hızlı indirme hızları sunuyor.

iPhone X, modele bağlı olarak Qualcomm’un Snapdragon X16 veya Intel’in XMM7480 LTE yongasıyla donatılmış olup, X20 LTE yongasından teorik olarak daha düşük maksimum indirme hızlarına sahip. İndirme hızları söz konusu olduğunda, Galaxy S9 ve S9 +, mevcut iPhone modellerinden daha hızlı olsa da Apple’ın 2018 iPhone modelleri ile bu durumu değiştireceği öne sürülüyor.

İddialara göre Apple, daha hızlı bağlantı hızları için Dual SIM ve Dual Standby işlevselliğiyle geliştirilmiş anten teknolojisini kullanmayı planlıyor. Yeni iPhone modellerinde, iPhone X’daki LTE yongalarından daha yüksek hızlar sunan Intel’in XMM 7560 ve Qualcomm’un X20 yongaları konumlandırılabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. Samsung bunu hep yapiyor ama soule bir ayrinti var. Samsung 2018 model galaxy modelini cikardi ama apple 2018 model iphone’u daha cikarmadi. Sonucta kiyasmala esit degil. Elbette firmalar bir birinin pek cok eksigi ile dalga gecebilirler. Ornegin apple da face id ve samsungun yuz tanima sistemini karsilastirarak onunla galga gecebilir. Mesela gece zifiri karanlikta samsung yuzunu taniyamaz ve telefon acilmaz fakat iphone x ile boyle bir sorun yasanmaz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz