Ana Sayfa Haberler Sinir Bozan iOS 11.4.1 Sorunu!

Sinir Bozan iOS 11.4.1 Sorunu!

13
iOS 11.4.1

Apple, geçtiğimiz hafta iOS 11’deki sorunları gideren ve hataları çözen iOS 11.4.1 güncellemesini kullanıma sundu. Ancak sinir bozan bir iOS 11.4.1 sorunu kullanıcıları çileden çıkarıyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/09/ios-11-4-1-yayinlandi-iste-sunulan-tum-ozellikler/]

Sinir Bozan iOS 11.4.1 Sorunu

Kullanıcılar, Resmi Apple Destek forumlarında ve Twitter gibi birçok platformda güncelleme sonrası App Store‘dan herhangi bir uygulamayı güncelleyemediklerini söylüyor. Soruna neyin neden olduğu ve yaygın olup olmadığı bilinmiyor ancak gelen kullanıcı tepkilerine bakarak hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesinin söz konusu olduğu görülüyor.

Apple, sorunla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, kullanıcıların sorunu çözmek için VPN kullandıklarını söylemeleri dikkat çekiyor. VPN kullanımı herkes için mümkün değil ve kalıcı bir çözüm olmamasından dolayı Cupertino merkezli şirketin sorunu çözmek için somut bir adım atması bekleniyor.

Uygulama güncellemeleri, iPhone ve iPad’lerde uygulama kullanma keyfinin sürdürülebilir olması için oldukça önemli bir yere sahip. Apple’ın iOS 11.4.1 güncellemesinde yaşanan bu sorunu çözmek için iOS 11.4.2 güncellemesini yayınlaması söz konusu olabilir.

Siz de iOS 11.4.1 güncellemesi sonrası bu sorunla karşılaştınız mı? Karşılaştığınız başka sorunlar varsa lütfen aşağıdaki yorum alanından bizimle paylaşın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


13 Yorumlar

  1. Bu hata ile karşılamadım ama söyle bir sorunla karşılaştım. Beni arayan bir numarayı rehberime kaydettim. Daha sonra yine rehberimde olmayan biri aradığında en son kaydettiğim diğer arayanın ismi çıkmaya başladı. Böyle saçma bir sorunla karşılaştım mecbur numarayı rehberden tekrar sildim. İlginç.

  2. Instagram uygulamasını sildim. Tekrar yüklemek için AppStore’a girdiğimde uygulama hala yüklü görünüyor ve Yükle seçeceği yerine Aç seçeceği görünüyor. Aç seçeneğine tıklayınca da, doğal olarak, uygulama yüklü olmadığından açılamıyor. Daha önce de silip tekrar yükleme yapıyordum, 11.4.1’de bu hatayla ilk kez karşılaştım.

  3. telefonum ilk böyle saçma bir şey oldu şarj seviyesi %80 civarında sabit kalıyor ancak 5-6 saat sonra %100 oluyor. yani %80 kısıma kadar normal sürede sarj oluyor sonrası sıkıntı? bu sorun sadece bende mi var?

  4. İos 11.4.1 güncellemesinden sonra iPhone’umda aşırı ısınma ve pil ömrü azalma(pil çok çabuk bitiyor) sorunu ortaya çıktı.Tabiki buda cihazın performansını azaltıyor.Sizdede böyle sorunlar var mı?
    Pil 100% ken 25/30 dakikalık kullanımla 83% kadar iniyor.Bataryayı yeni değiştirdim 1ay olmadı.Batarya kapasitesi 100%. İos “12” bekliyorum cihazin düzelmesi için

  5. Safari uygulaması pcye benzedi tuhaflaştı telefon çok ısınıyor uygulamalarıda güncellemiyor ve 150 mbden büyük uygulamaları indirirken kademeli indirme hatası weriyor düzeltilsin!

  6. Iphone 6 kullanıcısıyım, maalesef yükleme yaptıktan sonra telefonum çok sık aralıklarla donmaya başladı. Çözüm olarak önerisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

  7. Iphone 7 kullacısıyım. Son sürümü yükledikten sonra wifi tuşu çalışmamaya başladı. Gri olarak görünüyor şuan. Hiçbirşekilde telefonumu wifi ye bağlayamıyorum

  8. Bende iOS kullanıcısıyım ve GÜNCELLEME YAPAMIYORUM Sureklı fatura bilgilerinizi girin diyor giriyorum ve sürekli geçersiz onayı veriyor. Herşeyi denedim ancak güncelleme yapamadım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz