Ana Sayfa Haberler Instagram’da Çevrimiçi Hesapları Görmek Artık Çok Kolay

Instagram’da Çevrimiçi Hesapları Görmek Artık Çok Kolay

0

Daha önce Instagram‘da çevrimiçi hesapları görmek yalnızca Direct üzerinde mümkündü. Direct’te mesajlaştığınız hesapların çevrimiçi olup olmadıkları ile birlikte son görülmelerini görebiliyordunuz.

Instagram, arkadaşlarınızın popüler sosyal ağ üzerinde çevrimiçi olup olmadıklarını görmeyi kolaylaştırmak için tasarlanan yeni bir özelliği kullanıma sunduğunu duyurdu. Artık, bir arkadaşınız veya takip ettiğiniz bir hesap çevrimiçi olduğunda, uygulama içindeki çeşitli yerlerde profil resminin köşesinde yeşil bir nokta gösterilecek.

Instagram’da Çevrimiçi Hesapları Görmek

Herhangi bir fotoğrafı veya videoyu arkadaşınıza göndermek için Instagram Direct‘i kullandığınızda, çevrimiçi ise arkadaşınızın profil resminin yanında yeşil bir noktanın konumlandırıldığını görebilirsiniz. Sizin takip etmediğiniz ancak sizi takip eden hesaplar veya daha önce Direct üzerinden konuştuğunuz kişiler için de yeşil çevrimiçi noktası görüntülenebiliyor.

Instagram Çevrimiçi Hesapları Görme

İsterseniz, çevrimiçi görünme durumunuzu arkadaşlarınızdan gizleyebilirsiniz. Bunun için, Instagram’ın ayarlarını açmanız ve Hareket Durumu özelliğini kapatmanız gerekiyor. Özelliği kapatmanız durumunda çevrimiçi olup olmadığınız sizi takip eden arkadaşlarınıza veya hesaplara gösterilmez ancak siz de birisinin çevrimiçi olup olmadığını göremezsiniz.

Instagram, bu yeni güncellemenin amacının, gerçek zamanlı sohbetler için arkadaşlarınızla bağlantı kurmayı kolaylaştırmak olduğunu söylüyor. Çevrimiçi noktaları, bugünden itibaren Instagram kullanıcılarına kademeli olarak kullanıma sunuluyor.

Henüz Instagram uygulamasına sahip değilseniz App Store’dan indirebilirsiniz [Doğrudan İndirme Bağlantısı].


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz