Ana Sayfa Apple “Neden iPhone?” Sorusunun Cevabını Apple Veriyor!

“Neden iPhone?” Sorusunun Cevabını Apple Veriyor!

0
Neden iPhone

Apple, iPhone’u diğer akıllı telefonlardan ayıran önemli yönlerinden bazılarını yeni web sayfası ve YouTube’da yayınladığı çeşitli animasyonlu reklam filmleri ile öne çıkararak “Neden iPhone” sorusunun cevabını vermeye çalışıyor. Yayına giren yeni web sayfası şu anda sadece Almanca dilinde kullanılabiliyor ancak yakında Türkçe için de kullanıma sunulacağını düşünüyoruz.

Apple, yeni web sayfasında, iPhone‘un elinizdeki bir cihazdan daha fazlası olduğunu söylüyor ve bunu destekleyen birçok detaya değiniyor. Apple’a göre iPhone, enerji verimliliği ve geri dönüşümden gizliliğe kadar her yönü ile iyi düşünülmüş, bir cihazdan çok daha fazlası.

Cupertino merkezli şirketin yeni reklam kampanyası, “iPhone’a geçiş yapın” TV reklamlarının devamı niteliğinde ve Apple’ın daha önce iPhone’u benzersiz kılan yönlerini pazarlamak için kullandığı “Hayat iPhone’la daha kolay” web sitesine benziyor.

Teknoloji devi Apple, yayınladığı altı metin animasyonlu reklam filminin her birinde, iPhone’u diğer akıllı telefonlardan ayıran özel yönlere değiniyor.

Neden iPhone?

Bugünün reklamları ile Apple’ın sürdürülebilirliğe özel bir ilgi gösterdiği görülüyor. İlk reklam filminde “iPhone’da iMessage yüzde 100 yenilebilir enerji ile geliyor” denilerek iMessage gibi bir özelliğin bile nasıl çevre dostu bir şekilde çalıştığı vurgulanıyor.

İkinci reklam filmi iPhone – Recyling olarak adlandırılıyor ve “Apple iPhone’un en küçük parçalarını bile geri dönüştürüyor” denilerek iPhone’un hemen hemen tamamen geri dönüştürülebilir materyallerden oluştuğuna değiniliyor.

Üçüncü reklam filminde iOS 11 ile Safari’nin kazandığı Akıllı Takip Engelleme özelliğine vurgu yapılıyor.

Dördüncü reklam filminde “Apple verilerinizi asla satmaz” denilerek Facebook ve Google gibi şirketlere atıfta bulunuluyor ve yüksek gizlilik vadediliyor.

Beşinci reklam filminde, “Apple, önceki geri dönüşüm yöntemlerinden daha fazla malzeme toplayan bir iPhone sökme robotu geliştirdi” denilerek Apple’ın iPhone’u ile geri dönüşümdeki yerine vurgu yapılıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz