Ana Sayfa Haberler Samsung, iPhone X’la Dalga Geçtiği Yeni Reklam Filmlerini Paylaştı!

Samsung, iPhone X’la Dalga Geçtiği Yeni Reklam Filmlerini Paylaştı!

0
Samsung iPhone X Galaxy S9

Samsung, “Ingenius” reklam kampanyasının devamı olan, iPhone X‘la açık açık dalga geçtiği Dongle, Hızlı Şarj Cihazı ve Kamera isimli üç yeni reklam filmini paylaştı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/18/samsung-applela-dalga-gectigi-reklam-filmini-paylasti/]

“Ingenius” Reklam Kampanyası

Reklam filmlerinde Samsung, bir müşteri ile görüşme yapan sözde bir Apple Store çalışanının müşterinin sorduğu sorularla Galaxy S9’un iPhone X’a kıyasla üstün olduğunu düşündüğü yönlerini ön plana çıkarıyor. Bugün yayınlanan reklam filmlerinde, Galaxy S9’un kamera, kulaklık jakı ve hızlı şarj gibi yönlerden iPhone X’dan üstün olduğuna vurgu yapılıyor.

İlk reklam filminde, bir müşteri kablolu kulaklıklarını iPhone X’da kullanıp kullanamayacağını soruyor ve Apple Store çalışanı bunun için bir dongle’a ihtiyacı olduğunu söylüyor. Müşteri kulaklığı kullanırken aynı anda cihazını şarj edip edemeyeceğini soruyor ve Apple Store çalışanı onun için başka bir dongle’a ihtiyacı olduğunu söylüyor.

Aynı şekilde kurgulanan ikinci reklam filminde, müşteri iPhone X’un Galaxy S9 gibi hızlı bir şarj cihazı ile gelip gelmediğini soruyor. Apple Store çalışanı, hızlı şarj için bir USB-C güç adaptörüyle birlikte bir “Lightning – USB-C” kablosunu satın alabileceğini söyleyerek hayır diyor. Cevap karşısında müşterinin şaşırdığı görülüyor.

Bu noktada, Apple’ın 2018 iPhone modellerinin kutusuna daha hızlı şarj için 18W’lık güç adaptörünü ve Lightning – USB-C kablosunu dahil etmeyi planladığı yönünde iddiaların olduğunu hatırlatalım.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/18/18w-usb-c-guc-adaptoru-2018-iphonelarin-kutusuna-dahil-olabilir/]

Üçüncü reklam filminde, Galaxy S9 +’ın kamerasının DxOMark’da aldığı yüksek puana vurgu yapılarak, iPhone X’dan daha iyi bir kameraya sahip olduğuna değiniliyor (iPhone X DxOMark puanı 97, Galaxy S9 + DxOMark puanı 99).

Samsung’un yeni reklam kampanyasında, ısrarla Apple’a ve iPhone’larla dalga geçildiği görülürken, reklamlara Apple Store’da çekilmiş havasının verilmesi dikkat çekiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz