Ana Sayfa Apple Apple, HomePod için Soru Cevap Etkinliğini Duyurdu!

Apple, HomePod için Soru Cevap Etkinliğini Duyurdu!

0

Apple, henüz Türkiye’de satışa sunmadığı HomePod’u için soru cevap etkinliği yapacağını duyurdu. Soru cevap etkinliği, 25 Temmuz Çarşamba günü resmi Apple Destek Forumu’nda gerçekleştirilecek ve Apple Destek Uzmanlar’ı Siri destekli akıllı hoparlörle ilgili kullanıcılardan gelen soruları cevaplayacaklar.

Uzmanlar, pasifik saati ile 11’den saat 3’e kadar gelen sorulara cevap verecekler. Etkinlik, Türkiye saati ile 21:00 ile 00:00 arasında gerçekleşecek.

HomePod Soru Cevap

HomePod için Soru Cevap Etkinliği

Etkinlik boyunca, gerçek zamanlı olarak çeşitli konular hakkında sorulara cevap verilecek. Apple, etkinlikle ilgili olarak şunları söylüyor;

HomePod’u nasıl hazırlayacağınızı keşfedin: AirPlay 2’yi kullanın, bir stereo hoparlör çifti oluşturun, kurulum ve ayarlarınızı kişiselleştirin, Siri’ye soru sorun ve daha fazlasını yapın. Bu canlı etkinlik sırasında, HomePod’unuzdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak Apple HomePod Uzmanlar’ının cevaplarını takip edin.

Etkinliğe katılmak için resmi Apple Destek Forumu’nun HomePod topluluğuna gidebilirsiniz.

Apple Uzmanlar’ı zaten destek forumundaki kullanıcı sorularını takip ediyor ve soruları cevaplıyorlar ancak ilk defa canlı bir etkinlikle gelen sorulara anında cevap verecekler.

Soru cevap etkinliğinin nasıl olacağını görmek ilginç olacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz