Ana Sayfa Haberler Apple’ın iPad Pro’da Kullandığı Ama Paylaşmadığı 5K Duvar Kağıtları

Apple’ın iPad Pro’da Kullandığı Ama Paylaşmadığı 5K Duvar Kağıtları

2
5K Duvar Kağıdı

Apple’ın “En iyisini başarmak isteyenler için en iyisi” sloganı ile duyurduğu iPad Pro modelleri için demo olarak kullandığı ancak kullanıma sunmadığı duvar kağıtlarını paylaşıyoruz.

Cupertino merkezli şirketin Apple Store’lardaki demo cihazlarının arka planı görseli olarak kullandığı bir grup duvar kağıdı geçtiğimiz günlerde bir Reddit kullanıcısı tarafından servis edildi.

iPad Pro için 5K Duvar Kağıtları

iPad Pro 5K Duvar Kağıdı

Başlangıçta, ülkemizde engelli olan Imgur’a yüklenen duvar kağıtlarının çözünürlüğünün düştüğünün fark edilmesinin adından 5K çözünürlükteki duvar kağıtları WeTransfer’e yüklendi.

Bir VPN kullanıyorsanız duvar kağıtlarını buradaki bağlantı üzerinden görüntüleyebilir ve indirebilirsiniz ancak duvar kağıtlarının 5K çözünürlükte olmadığını söyleyelim. Hiçbir engele takılmadan, duvar kağıtlarını tam çözünürlükte indirmek istiyorsanız da aşağıdaki WeTransfer bağlantısını kullanmanız gerekiyor.

Paylaşılan duvar kağıtlarının iPad Pro için yerleşik olarak iOS’ta sunulan duvar kağıtları olmadığını hatırlatalım ancak Apple’ın özel olarak seçerek derlediği duvar kağıtları olması bakımından her birinin harika birer arka plan görseli olduğunun altını çizelim.

Duvar kağıtlarının toplam boyutu 775MB. Bu nedenle doğrudan sitemiz üzerinden indirme bağlantısı veremiyoruz. Duvar kağıtlarını aşağıdaki WeTransfer bağlantısına tıklayarak indirebilir ve başta iPad Pro olmak üzere diğer iPad modelleri ve hatta iPhone’ların arka planı olarak kullanabilirsiniz.

5K Duvar Kağıtlarını İndir


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz