Ana Sayfa Apple Dünyanın İlk Açılan Apple Perakende Mağazası Tadilata Giriyor!

Dünyanın İlk Açılan Apple Perakende Mağazası Tadilata Giriyor!

0
Apple Perakende Mağazası

Dünyanın ilk açılan Apple perakende mağazası, 2001 yılında McLean, Virginia’daki Tysons Corner Center alışveriş merkezinde açıldı. Tam 17 yılın ardından Apple’ın ilk perakende mağazasını bir süre kapatarak büyük değişiklikler yapmayı hedeflediği ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Apple, ilk perakende mağazasının iç dizaynında önemli yapmaya hazırlanıyor. Mağazanın giriş kapısının yerinin değiştirilmesine kadar bir dizi önemli değişiklikten söz ediliyor. Dünyanın ilk Apple Store’unun yenileme çalışmalarına ne zaman başlanacağıyla ilgili net bir bilgi yok.

İlk Apple perakende mağazasının açılışı Steve Jobs tarafından yapılmıştı. Jobs, gazetecileri memnuniyetle karşılayarak ilk Apple Store’u onlara anlatmıştı.

Apple Tysons Corner, 19 Mayıs 2001’de açılacak tek Apple Store değildi ancak saat farkı nedeniyle, o gün ilk açılan Apple Store oldu. California, Glendale’deki bir başka Apple Store, Apple Tysons Corner’ın açılmasından sadece birkaç saat sonra açıldı.

Apple, 2001 yılından bu yana Apple Tysons Corner’da hiçbir önemli yenileme yapmadı. O yıldan bu yana, mağazanın girişindeki iki Apple logosuyla ikonik siyah girişi kaldırıldı. Mevcut mağaza tasarımı şu anda sadece üç mağazada daha kullanılıyor; Tice’s Corner, Southpoint ve Cherry Creek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz