Ana Sayfa Haberler iPhone X Ekran Hareketleri Diğer iPhone Modellerinde Nasıl Kullanılır?

iPhone X Ekran Hareketleri Diğer iPhone Modellerinde Nasıl Kullanılır? [Jailbreak Tweak]

0

Apple, iPhone X‘in ekranı için sunduğu ekran hareketleri ile dokunmatik ekran etkileşimini tamamen yeni bir seviyeye taşıdı. Neredeyse çerçevesiz bir ekran ile birlikte Ana Ekran düğmesinin kaldırılmasından dolayı ihtiyaç duyulan ekran hareketleri iPhone X’in ekranında kullanıldı.

iPhone X ekran hareketleri diğer iPhone modellerinde kullanılabilir. Bunun için tek şart var, o da Jailbreak’li bir iPhone’a sahip olmak.

iOS 11 için Jailbreak’li cihazlar için güvenilir bir tweak ile iPhone X ekran hareketleri diğer iPhone modellerinde kullanılabilir oluyor. Bahsi geçen tweak; LittleX.

iPhone X Ekran Hareketlerini Diğer iPhone Modellerinde Kullanma

LittleX Nasıl Yüklenir?

Söz konusu tweak’in geliştiricisi Andrew Wiik ve geliştirici tweak’i LittleX olarak adlandırıyor. LittleX’i yükleyebilmek için Cydia uygulamasını açın ve arama özelliğini kullanarak arama çubuğuna “littlex” yazın. Arama sonuçlarından arama sorgunuzla doğrudan ilgili olan sonuca dokunun.

LittleX Tweak Nasıl Yüklenir

LittleX için ayrıntılar sayfasına yönlendirileceksiniz. Yükleme işlemine devam etmek için sağ üstteki “Modify” seçeneğine dokunun. Ekranın altında bir diyalog ekranı açılacak ve işlemi onaylamanız istenilecektir. Diyalog ekranından “Install” seçeneğine dokunarak yükleme işlemini başlatın.

LittleX Tweak Kurma

Onay sayfasının sağ üstündeki “Confirm” seçeneğin dokunun. Tweak şimdi cihazınıza indirilecek, bu yüzden arkanıza yaslanın ve işlemin tamamlanmasını bekleyin. Kurulum işleminin sonlandırılması için “Restart SpringBoard” seçeneğine dokunun.

LittleX Tweak Yükleme İşlemi

LittleX Tweak Ayarları

Tweak’in kurulumunun tamamlanmasının ardından Kilit Ekranı’ndaki el feneri ve kamera uygulaması simgelerinin yuvarlak olduğunu farkedeceksiniz. LittleX, yeni ekran hareketleri ile birlikte birtakım kişiselleştirme seçeneğini de sunuyor.

LittleX Tweak Ayarları

Tweak ayarlarına ulaşmak için Ayarlar uygulamasını açın ve LittleX menüsüne dokunun.

Örneğin “App Kill Style” seçeneğini etkinleştirerek iPhone X tarzı Uygulama Değiştirici özelliğini kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu, Uygulama Değiştirici’deki uygulamaları kapanmaya zorlamak için uygulama kartının üstüne bir müddet dokunmanız ve ardından kartın sol üst köşesindeki kırmızı “x” simgesine dokunmanız anlamına geliyor.

Daha fazla iPhone X ekran hareketlerini etkinleştirebilir ve iPhone’unuzun deneyimini 7.499 TL’lik iPhone X ile hemen hemen eş şekle sokabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz