Ana Sayfa Haberler iPhone’da Instagram için Koyu Mod Nasıl Etkinleştirilir?

iPhone’da Instagram için Koyu Mod Nasıl Etkinleştirilir? [Jailbreak Tweak]

0
Instagram için Koyu Mod

Bu yazımızda, iPhone’da Instagram için Koyu Mod‘u nasıl etkinleştireceğinizi anlatmaya çalışacağız.

iOS için Instagram uygulamasında fotoğraflar ve videolar arasında gezinirken varsayılan parlak beyaz arka plan -özellikle gece kullanımında- göz kamaştırıcı olabiliyor.

iOS 11 ve üstü sürümlerde bulunan yerleşik renkler için “Akıllı Tersine Çevir” özelliği Instagram’a Koyu Mod‘u getiriyor ancak fotoğraf ve videolardaki renkleri bozuyor olmasından dolayı iyi bir deneyim sunamıyor.

Bu durumu değiştirecek, iPhone’da Instagram için Koyu Mod’u etkinleştirecek bir tweak var. Elbetteki söz konusu bir tweak olduğunda tek bir şart var, yazılımı Jailbreak yapılmış bir iPhone.

Chloe Kuznetsov tarafından geliştirilen IGDarkMode tweak’ini yükleyerek Instagram için Koyu Mod’u kullanmaya başlayabilirsiniz

Instagram için Koyu Mod Nasıl Etkinleştirilir

IGDarkMode Nasıl Yüklenir?

Jailbreak’li iPhone’unuzdan Cydia uygulamasını açın ve arama özelliğini kullanarak arama çubuğuna “igdarkmode” yazın. Ardından, sonuçlar arasında listelenen tweak’lerden tam arama ile eşleşen tweak’e dokunun.

IGDarkMode Tweak Yükleme

IGDarkMode için ayrıntılar sayfasının sağ üst köşesinde yer alan “Modify” seçeneğine dokunun. Ekranın altında açılacak diyalog ekranından “Install” düğmesine dokunun.

IGDarkMode Tweak Yükleme İşlemi

Şimdi, ekranın sağ üstündeki “Confirm” düğmesine dokunun. Tweak şimdi iPhone’unuza indirilecek, bu yüzden işlemin tamamlanmasını bekleyin. Ardından, IGDarkMode’un kurulumunun tamamlanması adına “Restart SpringBoard” seçeneğine dokunun.

IGDarkMode Tweak Kurulum

IGDarkMode’u Etkinleştirme ve Kullanmaya Başlama

Instagram için Koyu Mod’u etkinleştirmek için tweak ayarlarına gitmeniz gerekiyor. iPhone’unuzun Ayarlar uygulamasını açın ve “IGDarkMode” menüsüne dokunun.

IGDarkMode menüsünün en üstündeki “Enabled” seçeneğinin yanındaki anahtarı etkin yani yeşil konuma getirin. Şimdi Ana Ekran’a geri dönün.

Instagram için Koyu Modu Etkinleştirme

Instagram uygulamasını açın ve IGDarkMode tweak’i ile birlikte uygulamaya gelen Koyu Mod’u deneyimleme başlayın.

Instagram için Koyu Mod Etkinleştirme


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz