Ana Sayfa Apple Dünyanın Dört Bir Yanındaki Tüm Apple Store’ları Tek Sayfada Görün!

Dünyanın Dört Bir Yanındaki Tüm Apple Store’ları Tek Sayfada Görün!

0
Apple Zorlu Center

Apple’ın en iyi müşteri deneyimini sunma hedefi ile yola çıktığı ve her birini özel olarak dizayn ettiği perakende mağazalarının dünya çapındaki sayısı artmaya devam ediyor.

Cupertino merkezli şirket, 500. Apple Store’unu Ocak 2018’de Seul, Güney Kore’de açtı ve o günden bu yana dört yeni mağazanın daha açılışını yaptı. Apple’ın en son 26 Haziran’da açılışını yaptığı Apple Store’u Milan, İtalya’da bulunuyor ve bu mağazası 504. Apple Store’unu temsil ediyor.

Tüm Apple Store Mağazaları

Şu anda, Türkiye’de, Apple’ın 25 Ekim 2015’de Akasya ve 5 Nisan 2014’de Zorlu Center’da açtığı iki Apple Store’u bulunuyor. Bir dönem İstanbul’a üçüncü Apple Store’un açılması için hazırlık yapıldığı iddiası ortaya atılmıştı ancak henüz bu yönde, somut bir adımın atıldığını göremedik.

Genişleyen Apple Store ağını tek bir sayfa üzerinden görüntülemek isteyen kullanıcılar için güzel bir web sitesi var. Bu site üzerinde dünyanın dört bir yanındaki tüm Apple Store’ları görebilir, açılış tarihi, ülke ve şehir bilgilerine erişebilir ve lazım olursa Apple’ın kendi web sitesine yönlendiren bağlantıyı kullanarak adres bilgilerine erişebilirsiniz.

Bahsi geçen web sitesi Apple Storefronts ve web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz