Ana Sayfa Apple101 iTunes Kullanmadan iPhone’a Müzik Nasıl Atılır?

iTunes Kullanmadan iPhone’a Müzik Nasıl Atılır?

2
iPhone'a Müzik Nasıl Atılır

iTunes kullanmadan iPhone’a müzik atmanın en basit, en kolay yöntemini bu yazıda paylaşıyoruz.

Mac veya Windows PC’den iPhone’a müzik atmak için standart yöntem olan iTunes‘i kullanmak kimi zaman kafa karıştırıcı olabilir. Durum böyle olunca kullanıcılar, “iPhone müzik atamıyorum“, “iPhone müzik nasıl yüklenir“, “iTunes olmadan iPhone müzik atma” gibi soruları sık sık sormaya başlıyor.

Bu rehberde, Mac veya Windows PC’yi kullanarak ve iTunes olmadan iPhone’a nasıl müzik atabileceğinizi resimli olarak gösteriyoruz.

iPhone Müzik Atma İşlemini Kolaylaştırın

Apple’ın kısıtlamalarından dolayı, iPhone kullanıcıları için iTunes’i kullanarak telefona müzik atma biraz zor. Özellikle, ilk defa iPhone’unuza müzik atmak isteyen kullanıcılar için müzik atma işlemi tam bir işkenceye dönüşebilir.

Aslında, iTunes’i kullanarak iPhone’a müzik atmak son derece kolaydır; iTunes’i açar, müzikleri eşzamanlama listesine ekler ve sonrasında eşzamanlama işlemini başlatarak eşzamanlamanın tamamlanmasını beklersiniz. Kötü olan şey, kimi zaman müziklerin beklenildiği gibi aktarılmaması veya eksik aktarılmasıdır. Eşzamanlama işlemini yeniden yaparak sorunu çözebilecek olsanız da iTunes’e mecbur değilsiniz.

iPhone’a müzik atmak için iTunes’e mecbur olunmadığı gerçeğinden yola çıkarak, tüm bunları unutup, iTunes kullanmadan iPhone müzik atma yönteminin nasıl yapılacağını gelin anlatmaya devam edelim.

iPhone Müzik Atma Programı ile Vakit Kazanın

iTunes kullanmadan iPhone’a müzik atmanın birçok yöntemi var. Bunun için geliştirilmiş birçok yardımcı program ve uygulama mevcut. Bugün, bu tip programlar arasında öne çıkan EaseUS MobiMover’ı kullanarak iPhone’a müzik atmanın aslında ne kadar kolay olduğunu göstermeye çalışacağız.

EaseUS MobiMover, Mac veya Windows PC’deki müzikleri, fotoğrafları, videoları, zil seslerini ve aklına gelebilecek her şeyi iPhone’a atmak için geliştirilmiş, kullanımı son derece kolay bir program ve her yönü ile iPhone’a müzik atma işlemini en kolay hale getiriyor.

Mac veya Windows PC’deki müzikleri iPhone’a doğrudan atmanızı sağlayan EaseUS MobiMover, hem ücretli hem de ücretsiz versiyonu ile her kullanıcıya hitap ediyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2017/03/21/mac-youtube-video-indirmek-4k/]

Programı, Mac veya Windows PC’nize buradan devam ederek indirebilirsiniz.

iPhone’a Müzik Atmanın En Kolay Yöntemi

Programı indirip kurulum işlemini tamamladıktan sonra programı açın. Biz anlatımımızı Mac üzerinden yapacağız ancak Windows PC için de aynı adımları takip edebilirsiniz.

iPhone Müzik Atma Yöntemi

Yukarıdaki ekran geldikten sonra iPhone’unuzu lightning-USB bağlantı kablosunu kullanarak Mac’inize bağlayın. Aşağıdaki ekrana ulaşabilmek için program ekranının en üstündeki seçeneklerden ilk seçeneğe tıklayın.

iPhone Müzik Atma

Audio kutusunun üstüne gelin ve Music simgesine tıklayın.

iPhone Müzik Yükleme

Şimdi aşağıdaki ekran gelecek. Bu ekrandaki yan menüyü kullanarak dilerseniz iPhone müzik listeleri oluşturabilir, mevcut müzik listelerinizin ismini düzenleyebilirsiniz.

iPhone Müzik Eşzamanlama

Aşağıdaki görüntüden de görebileceğiniz üzere, herhangi bir müziği iPhone’unuza atmak için program ekranının sağ üst köşesindeki düğmelerden ikinciye tıklamalı ve atmak istediğiniz müziği bulup, seçerek “Open” yani “Aç” demelisiniz.

iPhone Müzik Aktarma

Bu aşamada, müzik işlenecek ve iPhone’unuza aktarılmak üzere programa eklenecektir. iPhone’unuz kilitli ise kilidini açmalı ve beş on saniye beklemelisiniz.

iTunes Olmadan iPhone Müzik Atma

Şimdi, iPhone’unuzdan Müzik uygulamasını açın. Attığınız müzik veya müziklerin uygulamaya eklendiğini görebilirsiniz.

iPhone Müzikler

Siz de, varsa iTunes olmadan iPhone’a müzik atma yöntemleriniz lütfen aşağıdaki yorum alanından paylaşın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

  1. Neden korsan kullanıma teşvik ediyorsunuz. iTunes bir müzik markettir. Ha CD alınmış ha iTunes’tan. Korsana hayır. iPhonedo’nun deyişiyle “korsan, sana bir korsam.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz