Ana Sayfa Haberler Mac için En İyi Yazıcılar

Mac için En İyi Yazıcılar [2018]

0

Mac için bir yazıcı mı arıyorsunuz? Uyumlulukla ilgili sorularınız mı var? Doğru yere geldiniz. Şu anda Türkiye’de satılan Mac için en iyi yazıcılar ve nedenlerini sizin için bir araya getirdik.

Öncelikle, iki temel yazıcı türü vardır; püskürtmeli ve lazer. Bu iki tip de renkli veya mono seçeneklere sahipler. Lazer yazıcıların daha pahalı olduğu ancak özellikle metin baskısı söz konusu olduğunda daha kaliteli baskılar sunduğunu göreceksiniz. Ayrıca daha hızlı olma eğilimindedirler ancak bu her zaman geçerli değildir.

İlk önce kendinize sormanız gereken soru şu; ne yazdıracaksınız? Cevap sadece metinse ve net metin, sayfa başına hızlı çıktı ve düşük mürekkep maliyetleri için bir mono lazer yazıcıyı tercih etmelisiniz. Ağırlıklı olarak metin ancak fotoğraf çıktısı da alacaksanız püskürtmeli bir yazıcıyı tercih etmenizi öneririz. Ciddi düzeyde fotoğraf baskısı yaptıracaksınız bütünleşik renkli kartuş yerine her renk için ayrı kartuşlu özel bir fotoğraf yazıcısı tercih etmeniz sizin için iyi bir seçim olacaktır.

2018’de Mac için En İyi Yazıcılar

Canon Pixma TS8050

Canon Pixma TS8050

Fiyatı: 800 TL – 950 TL

Pixma TS8050 ilk bakışta biraz pahalı görünebilir ancak fotoğraf baskısı performansı, yüksek miktarda görüntü çıktısı alması gereken herkese hitap edecek kadar güçlü bir yöne sahip.

Metin baskısı yönünde ise beklenildiği gibi bir kalitede çıktılar sunamadığını belirtelim. Bu yüzden sadece metin baskısı isteyenler için Canon Pixma TS8050 uygun değil ancak fotoğrafçılar için kesinlikle iyi.

Altı mürekkepli sistemine rağmen, çalışma maliyetleri korkulandan çok daha düşük, özellikle yüksek kaliteli mürekkep kartuşlarını tercih ederseniz fotoğraflarınızı mükemmel kontrasta ve parlaklıkta bastırabilirsiniz.

Canon Pixma TS8050, hem Wi-Fi hem de AirPrint’i destekliyor. Bu yüzden fotoğrafları doğrudan iPhone veya iPad’inizden yazdırmak istiyorsanız idealdir. Ayrıca yerleşik bir tarayıcı ve fotokopi makinesine de sahip.

Baskı çözünürlüğü: 9600 x 2400 dpi

Baskı Hızı: Mono – 12 ppm; Renkli – 7ppm

HP OffficeJet 7510

HP OffficeJet 7510

Fiyatı: 750 TL – 850 TL

Standart eb kullanıcılarını ve küçük işletmeleri hedefleyen çoğu yazıcı sadece A4 kağıt boyutuna kadar çıkmaktadır ancak büyük olasılıkla pazarlama malzemeleri veya evde poster ve takvimler için daha büyük A3 formatında baskı yapmak çoğu zaman kullanışlı olabilir.

HP’nin OfficeJet 7510’u, ‘kişisel baskı çekimi’ olarak bilinen en uygun A3 / A4 yazıcılarından biri olarak tanımlanıyor. Ara sıra A3 baskısına ihtiyacınız oluyorsa ihtiyacınızı karşılayabilir.

OfficeJet 7510, ayrıca bir tarayıcı, fotokopi makinesi ve hatta bir faks makinesi. Ayrıca, 35 sayfalık otomatik belge besleyici ile birlikte geliyor. Yazıcı, bir ofis ağı için Ethernet arayüzü ile birlikte USB ve WiFi bağlantısına sahip ve iOS cihazları için AirPrint özelliğini destekliyor. Eksik olan tek şey otomatik çift yönlü (iki taraflı) baskı özelliği.

Baskı kalitesi çok iyi ve tek bir kartuşla 1000 sayfaya kadar baskı sunuyor.

OfficeJet 7510, 4×6 kartpostaldan A3 postere kadar her şeyi işleyebilen çok yönlü bir renkli yazıcıya ihtiyaç duyan herkes için iyi bir seçenek.

Çözünürlük: 600 x 1200dpi

Baskı Hızı: Mono – 15ppm; Renkli – 8ppm

Ayrıca, bir üst seri olan HP OffficeJet PRO 8710‘u da tercih edebilirsiniz.

Canon Pixma iP2850

Canon Pixma iP2850

Fiyatı: 179 TL

179 TL fiyat etiketine sahip Canon Pixma iP2850, kesinlikle Mac ile uyumlu en ucuz mürekkep püskürtmeli yazıcılardan biri ancak fiyatının ucuz olması birçok yazıcıya kıyasla oldukça basit özelliklere sahip olduğu anlamına geliyor.

WiFi’a sahip olmamasından dolayı eski modaya uyacak ve USB kablosu kullanarak doğrudan Mac’inize bağlamanız gerekecek. Elbetteki WiFi’ın olmamasından dolayı iPad veya iPad’i kullanarak yazıcıdan çıktı alamazsınız.

Baskı kalitesi, bu fiyat aralığındaki bir yazıcı için iyidir ancak baskı hızı oldukça yavaş.

Çözünürlük: 4800 x 600dpi

Baskı Hız: Mono – 8ppm; Renkli – 4ppm


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz