Ana Sayfa Haberler Apple, 2018 MacBook Pro için Önemli Bir Güncelleme Yayınladı!

Apple, 2018 MacBook Pro için Önemli Bir Güncelleme Yayınladı!

0
2018 MacBook Pro Güncelleme

Apple, bu ayın başında piyasaya sürülen 2018 MacBook Pro modelleri için belirli şartlar altında termal yönetim sistemiyle ilgili performans sorunlarına neden olan ısı yönetimi sorununu çözen önemli bir güncelleme yayınladı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/18/2018-15-inc-macbook-pro-icin-sok-iddia/]

Olay Olan 2018 MacBook Pro Hatası

Isı yönetimi sorunu, yeni MacBook Pro‘ların termal yönetim sistemini etkiliyor ve yüksek CPU kullanımında işlemcinin saat hızı değerleri olması gerekenin çok daha altına düşürüyor.

Güncelleme, CPU sorunlarıyla ilgili performans sorunlarını dile getiren önemli YouTuber’ların videoları ve önemli raporların ortaya çıkışını takip ediyor. Termal yönetim sorunu, özellikle 6 çekirdekli Intel Core i9 işlemcisi ile yapılandırılan 2018 MacBook Pro modellerini etkiliyor ve yalnızca yoğun CPU kullanımında görülüyor.

Bununla birlikte, hatanın yalnızca 6 çekirdekli Intel Core i9 işlemcisi ile yapılandıran modellerle sınırlı olmadığı, diğer tüm 2018 MacBook Pro modellerini de etkilendi belirtiliyor. Bundan dolayı, yeni MacBook Pro sahiplerinin tamamının cihazını güncellemeleri gerekiyor.

Apple ayrıca, hatayla ilgili raporların çoğunun Premiere Pro kullanılarak oluşturulduğunu, bununla ilgili testler yaptığını ve yayınladığı güncelleme ile uygulamayı etkileyen sorunun da giderildiğini belirtiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz