Ana Sayfa Apple Apple Tarafından Hazırlanan Özel Onarım Videoları Sızdırıldı!

Apple Tarafından Hazırlanan Özel Onarım Videoları Sızdırıldı!

3
iPhone X Onarım Videosu

Apple’ın iPhone X’den iMac Pro’ya kadar birçok cihazı için hazırladığı ve yalnızca Apple Store ve Apple Premium Reseller  gibi yetkili birimleri ile paylaştığı özel onarım videolarının bir kısmı sızdırıldı. Videoların tamamında, cihazlara göre belirli parçaların değişiminin nasıl yapılacağı en ince ayrıntısına kadar açıklanıyor.

Reddit kullanıcıları tarafından YouTube’un derinliklerinde keşfedilen 11 dahili Apple onarım rehberinde, iPhone X, iMac Pro, 2016 ve 2017 MacBook Pro için belirli parça değişiminin nasıl yapılacağı ve 3D Touch kalibrasyonunun nasıl yapıldığı gibi birçok önemli süreç detaylı bir şekilde anlatılıyor.

Özel teşhis araçlarının ve belgelerinin kullanılmasından dolayı, videoların tamamının özgün ve Apple tarafından hazırlandığına kesin gözüyle bakılıyor.

Ayrıca, videoların tıpkı görmeye alıştığımız iFixit onarım rehberlerine benzer olması ise dikkat çekiyor.

Sızdırılan dahili onarım videolarının doğal olarak YouTube’dan kaldırılması için Cupertino merkezli şirketin en kısa süre içinde girişimde bulunması bekleniyor. O zaman kadar, özel Apple onarım videolarının keyfini çıkarabilir ve hatta indirerek arşivleyebilirsiniz.

Güncelleme: Beklenildiği gibi, Apple, sızdırılan onarım videolarını YouTube’dan kaldırdı. Kaldırılan videolardan bulabildiklerimizi yeniden listeye ekledik.

Apple’ın Hazırladığı Özel Onarım Videoları


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz