Ana Sayfa Haberler Apple, iPhone X’in Yeni Reklam Filmini Paylaştı!

Apple, iPhone X’in Yeni Reklam Filmini Paylaştı!

0
iPhone X A11 Bionic Çip

Apple, YouTube kanalında oldukça eğlenceli yeni iPhone X reklam filmini paylaştı. Reklam filminde, iPhone X‘in A11 Bionic çipinin performansı öne çıkarılıyor ve “Unleash a more powerful you” sloganı kullanılıyor.

A11 Bionic, 10 nanometre üretim teknolojisi ile üretilmiş altı çekirdekli 2.4 GHz hızını sunuyor. Çipte, iki performans çekirdeği ve dört yüksek verimlilik çekirdeği bulunuyor. Konsol kalitesinde oyunlar ve artırılmış gerçeklik uygulamaları için yeterince güçlü olan A11 Bionic, gömülü M11 hareket yardımcısı işlemcisi ile üç çekirdekli Apple tasarımı GPU’ya sahip.

Performans testlerinde A11 Bionic, önceki iPhone modellerinde yer alan A10 çipini yüksek oranda geride bırakmayı başarıyor. Çipin “Bionic” olarak adlandırılması, iki çekirdeğinin Face ID ve diğer makine öğrenimi görevlerini güçlendirecek, saniyede 600 milyardan fazla işlem gerçekleştirebilen bir sinir motoruna sahip olmasından geliyor.

Yeni iPhone X Reklam Filmi

Apple, paylaştığı yeni iPhone X reklam filminde, bir öğrencinin iOS oyunu Vainglory’yi yolda yürürken oynamasını ve oyun karakterlerinin gerçek hayata geçip kendisine saldırması sonrası onlarla savaşmasını gösteriyor.

Apple, daha önce, Face ID, Animoji, Portre Modu, Portre Işığı ve daha fazla iPhone X özelliğini öne çıkaran birçok reklam filmini paylaşmıştı. Bugün yayınlanan reklam filmi ile, ilk defa iPhone X’un A11 Bionic çipini öne çıkarılmış oldu.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz