Ana Sayfa Haberler Apple Watch Series 4 Nasıl Görünecek?

Apple Watch Series 4 Nasıl Görünecek? [Video]

0
Apple Watch Series 4

Apple’ın Eylül ayındaki özel etkinliğinde tanıtması beklenen yeni iPhone üçlüsünün yanında, yepyeni tasarıma sahip Apple Watch Series 4‘ü de tanıtması bekleniyor.

Apple Watch için son birkaç yılda önemli geliştirmeler sunuldu ancak hissi ve genel görünümü değişmeden kaldı ancak Apple’ın Watch için alışılmış tasarımı değiştirmeye hazırlandığı iddia ediliyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/12/apple-watch-series-4-tasarim-detaylari-ve-ongorulen-ozellikleri/]

Apple Watch Series 4 Ekran

Güvenilir Apple analistlerinden Ming-Chi Kuo’ya göre, yeni nesil Apple Watch modelleri daha büyük ekran ile gelecek. Üstelik Apple, saatin gövdesinin fiziksel boyutlarını değiştirmeden bırakarak ekranı büyütecek. Çünkü rahatsız edici duran ekran çerçeveleri kaldırılacak. Kuo’ya göre, mevcut 38mm ve 42mm Apple Watch’un ekran boyutu artacak ve 39,9mm ve 45,2mm olacak.

Apple Watch Series 4 Tasarımı

Series 4 için Apple’ın planlamaları konuşulurken, YouTube kanalı Concept Creator, Apple’ın yeni nesil giyilebilir cihazının nasıl görüneceği hakkında fikir veren yeni bir video yayınladı.

Videodaki yeni nesil Watch’un ön tarafında hiç ekran çerçevesi olmaması dikkat çekici olsa da, Apple’ın bu ekran tasarımına yakın bir çerçeveye sahip ekran tasarımı ile gelmesi bekleniyor. Yani, konseptteki ile eş bir ekran tasarımı söz konusu olmayabilir.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/12/apple-watch-series-4-ve-yeni-ipad-pro-konsepti/]

Ayrıca, Series 4 ile Series 3‘ün ekranlarını kıyaslamak için hazırlanan bir konsept görselde, yeni Watch’un ekranındaki muhtemelen değişimin nasıl olacağı daha net bir şekilde görülebiliyor.

Apple Watch Series 3 vs Apple Watch Series 4


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz