Ana Sayfa Haberler TSK’nın Afrin Harekâtı için Geliştirilen iOS Oyunu “Adalet Namluda: Afrin”

TSK’nın Afrin Harekâtı için Geliştirilen iOS Oyunu “Adalet Namluda: Afrin”

0
Adalet Namluda Afrin Oyunu

Dünyanın dört bir yanında ilgi gören oyunlara imza atan Türk oyun geliştiricileri, geliştirdikleri oyunlar ile isimlerinden zaman zaman söz ettirebiliyorlar. Hakan Erünsal’da geliştirdiği oyun ile adından söz ettirecek gibi duruyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e yönelik başlattığı Zeytin Dalı operasyonu için Hakan Erünsal tarafından geliştirilen iOS oyunuAdalet Namluda: Afrin” App Store’daki yerini aldı.

Adalet Namluda: Afrin

Adalet Namluda: Afrin ile oyuncular, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin “Zeytin Dalı” operasyonu çerçevesinde gerçekleştirdiği Afrin harekatında görev alıyorlar.

Adalet Namluda Afrin

Elde edilen seviyelere göre, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH), Mavi Bereli ve Bordo Bereli komando olarak teröristlere karşı savaşıyorlar.

Birliklerin envanterleri elde edilen tecrübeler ile özelleştiriliyor. Kask, çelik yelek, kamuflaj gibi birçok ekipman ile oyundaki karakterinizi güçlendirebilirsiniz.

Oyunda, taarruz, keskin nişancı ve tank sınıflarını zekice kullanarak, TSK’nın Zeytin Dalı operasyonu için aldığınız görevin hakkını vermeniz isteniyor.

Oynanış dinamikleri ve grafikleri ile birçok popüler savaş oyunlarına rakip olmayı hedefleyen yerli oyun, Türk askerini yönetmenin heyecanını yaşamanızı sağlıyor.

iOS 9 veya üst sürümleri gerektiren Adalet Namluda: Afrin’i buradan devam ederek iPhone, iPad veya iPod touch’ınıza App Store’dan indirebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz