Ana Sayfa Apple App Store Arama Ağı Reklamları Artık Daha Fazla Ülkede Kullanılabilir

App Store Arama Ağı Reklamları Artık Daha Fazla Ülkede Kullanılabilir

0
App Store Uygulama Reklamları

Apple, App Store Arama Ağı Reklamları‘nı yeni ülkeler için kullanıma sundu. Apple’ın Arama Ağı Reklamları artık Avrupa ve Asya’daki altı yeni ülkede uygulama geliştiricileri için kullanılabilir.

Arama Ağı Reklamları bugünden itibaren, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, Güney Kore ve İspanya’daki geliştiricilere sunuldu. Yeni ülkelerle birlikte, Arama Ağı Reklamları artık dünyanın 13 ülkesinde kullanılabiliyor. Önceki yedi ülke, Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Kanada, Meksika, Yeni Zelanda, İsviçre ve İngiltere’ydi.

App Store Arama Reklamları

Apple’ın geliştiricilere yönelik olarak sunduğu App Store Arama Ağı Reklamları özelliği iki türde kullanılabiliyor: Gelişmiş Arama Ağı Reklamları ve Temel Arama Ağı Reklamları.

Altı yeni ülkedeki geliştiriciler, 1 Ağustos 2018 tarihinden itibaren, App Store‘da uygulamaları için reklam vermeye başlayabilirler. Ayrıca, Aralık ayında lanse edilen ve ABD ile sınırlı olan Temel Arama Ağı Reklamları, 22 Ağustos 2018’den itibaren 13 ülkede kullanıma sunulacak. Apple, App Store’a ilk kez reklam verecek geliştiricilere ücretsiz 100 ABD doları kredi sunuyor.

Arama Ağı Reklamları, geliştiricilerin App Store kampanyalarını oluşturma sürecini önemli ölçüde düzene koymalarına olanak tanıyor. Geliştiriciler, reklamı yapılacak uygulamayı, kampanya için bütçelerini ve yükleme başına ne kadar ödeme yapacaklarını seçerek kolay bir şekilde App Store’a reklam verebiliyorlar.

Apple, App Store ziyaretçilerinin yüzde 70’inden fazlasının uygulamaları keşfetmek için arama yaptıklarını ve toplam uygulama yüklemelerinin yüzde 65’inin aramadan geldiğini söylüyor.

Apple’ın Arama Ağı Reklamları sayfasına buradan devam ederek ulaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz