Ana Sayfa Haberler iOS için Asphalt 9 Legend Yayınlandı!

iOS için Asphalt 9 Legend Yayınlandı!

0
iOS için Asphalt 9 Legend

Gameloft, iOS için en yeni arcade oyunu Asphalt 9 Legend‘ı yayınladı. Yeni Asphalt serisi, App Store’daki yerini aldı. Asphalt 9 Legend, iPhone ve iPad‘de oynanabilen, iOS için en iddialı yarış oyunu.

Oyunda, Ferrari, Porsche, Lamborghini ve W Motors gibi meşhur üreticilerin imzasını taşıyan, gerçek hiper otomobillerden geniş bir yelpaze sunuluyor.

Gameloft, oyunda, araçların A’dan Z’ye tüm detaylarına sadık kaldıklarını söylüyor. Asphalt 9 Legend, HDR teknikleri ve her bir yarışı gişe rekoru kıran bir filme çeviren baş döndürücü görsel ve parçacık efektlerini içeren en gerçekçi yarış oyunu olarak tanımlanıyor.

Oyun ile en prestijli araçları kontrol edebilir, araçlar kişiselleştirebilir, nefes kesici mekanda (70’den fazla pist) yer çekimi tanımayan yarışlara ortak olabilirsiniz. Kariyer modu ile 60’dan fazla sezonu ve 800’den fazla yarışı tamamlayabilir, oyunun çok oyunculu modunda, farklı liglerde 1 ila 7 oyuncuya karşı gerçek zamanlı yarışlara katılabilirsiniz.

Asphalt 9 Legend, oyun içeriği, grafikleri ve en çok da yarış kontrolleri ile öne çıkıyor. Gameloft, oyunculara yarışın eğlencesine odaklanma lüksünü sağlayan yenilikçi Touch Drive kontrol sistemini sunuyor.

Asphalt 9 Legend’u buradaki bağlantıya tıklayarak iOS cihazınıza ücretsiz indirebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz