Ana Sayfa Haberler Nike, Apple Watch için “Nike Training Club” Uygulamasını Yayınladı

Nike, Apple Watch için “Nike Training Club” Uygulamasını Yayınladı

0
Apple Watch Nike Training Club

Nike, Apple Watch için Nike Training Club uygulamasını yayınladığını duyurdu. “En akıllı eğitim araçlarından biri” olarak lanse edilen uygulama, doğrudan Apple Watch’dan izlenebilen 180’den fazla egzersiz programını sunuyor.

Nike, Apple Watch için Nike Training Club uygulamasının piyasaya sürülmesinin, sporcuların egzersiz sırasında akıllı telefonlarına olan bağımlılıklarını azaltma olduğunu belirtiyor.

Uygulamanın tek dezavantajı, iOS versiyonundan başlatılmasının gerekmesi. watchOS versiyonundan herhangi bir antrenman başlatmak mümkün değil ancak antrenmanın ilerleme durumunun kontrolü watchOS versiyonu ile sağlanıyor.

Nike, Training Club’ı Apple Watch’a getirerek, sporcuların kalp atış hızını, kalori yakımını ve diğer istatistikleri doğrudan bileklerinden takip edebilir, teşvik edici push bildirimleri alabilir ve daha fazlasını yapabilir.

  • Telefonunuzdan daha çok antrenmanınıza odaklanın
  • Kalp atış hızınızı, yakılan kalorileri ve diğer egzersiz istatistiklerini bileğinizden doğru şekilde takip edin
  • Egzersiz halkasını kapatmanızı teşvik eden haftalık bildirimlerle egzersiz hedeflerinize ulaşın

iOS için Nike Training Club uygulaması 180’den fazla antrenman programı, kuvvet eğitimi, dayanıklılık, hareketlilik, yoga ve daah fazlası dahil olmak üzere, Watch sürümünü de destekleniyor. Uygulama, App Store’da ücretsiz olarak indirilebilir [indirme bağlantısı].


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz