Ana Sayfa Apple Apple, Selden Zarar Gören iPhone, iPad ve Mac’leri Ücretsiz Onaracak!

Apple, Selden Zarar Gören iPhone, iPad ve Mac’leri Ücretsiz Onaracak!

0

Apple, yayınladığı destek belgesiyle bu ay Japonya’da yaşanan yıkıcı sel felaketinde zarar gören iPhone, iPad ve Mac’leri ücretsiz olarak tamir edeceği özel onarım programını duyurdu.

Cupertino merkezli şirket, yüzlerce kişinin ölümüne sebep olan sel felaketinden etkilenen Japon halkına başsağlığı diledi.

Apple’ın sunacağı ücretsiz onarım desteği, sudan dolayı oluşan hasarlar için kesinlikle sunulmayan destek hizmetinin yanında olağan dışı durumlarda sunulan bir hizmet olarak kabul ediliyor. Apple, kurye ile gönderim dahil olmak üzere, herhangi bir Apple cihazının destek merkezlerine gönderilerek ücretsiz onarım için kabul edileceğini belirtti.

Cupertino merkezli şirket ayrıca, selden etkilenen müşterilerinin telefon ile de ücretsiz onarım hizmeti talebinde bulunabileceğini söyledi.

Apple’ın ana ürünlerinin neredeyse tamamı, duyurulan özel onarım programı için uygun ancak müşterilerin cihaz sahipliğini kanıtlamak için belge ibrazında bulunulabilir.

Apple, kurye ile ürün alımı ve teslimatı için sürelerinin koşullara bağlı olarak etkilenebileceği konusunda uyarıda bulundu. Şirketin bu uyarısı oldukça olağan olarak kabul ediliyor. Çünkü sel felaketinden sonra birçok ev ve işyeri kullanılamaz hale geldi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz