Ana Sayfa Haberler iOS için Apple Store Uygulamasına Sesli Arama Özelliği Geldi!

iOS için Apple Store Uygulamasına Sesli Arama Özelliği Geldi!

0
Apple Store Uygulaması

En yeni Apple ürünlerini ve aksesuarlarını satın almak için daha kişisel bir yol sunan Apple Store uygulamasına önemli bir güncelleme geldi.

iOS için Apple Store uygulamasının arama özelliği gelişmiş bir tasarımla 5.1 sürümüne güncellendi.

iOS için Apple Store Uygulaması 5.1

Uygulamanını yeni sürümünde arama bölümü için hem arama önerileri hem de sesli arama yapılabilmesine yönelik yeni özellikler sunuluyor. Artık, Apple Store uygulamasında kullanarak arama yapmak için metin yazmak yerine konuşarak arama yapmak için arama çubuğunda bulunan mikrofon simgesine dokunabilirsiniz.

Yeni arama önerilerinden bazıları; “Yakınımdaki mağazalar”, “Bu cihazla uyumlu aksesuarlar”, “iPhone yükseltme bilgileri” ve daha fazlası gibi seçenekleri içeriyor. Yeni arama arayüzünün dışında uygulamanın başka bir yerinde değişiklik yapılmadı ve tasarım aynı kaldı.

Apple’ın paylaştığı sürüm 5.1 notu;

Arama özelliği gelişmiş bir tasarımla güncellendi.

Apple Store 5.1 güncellemesi şimdi App Store’da kullanılabilir. Uygulamayı ilk defa indirecekseniz buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz