Ana Sayfa Haberler Samsung, iPhone X ve Diğer iPhone Modelleriyle Dalga Geçmeye Devam Ediyor

Samsung, iPhone X ve Diğer iPhone Modelleriyle Dalga Geçmeye Devam Ediyor

0
Samsung Ingenius Apple

Samsung, insanları Apple’ın iPhone’ları yerine Galaxy S9’una çekeceğini düşündüğü akıllı telefon özelliklerini öne çıkarırken bir yandan da Apple’la geçtiği “Ingenius” reklam kampanyasının devamı olan üç yeni reklam filmini yayınladı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/18/samsung-applela-dalga-gectigi-reklam-filmini-paylasti/]

İlk reklam, iPhone X’in çentiğiyle dalga geçiyor ve “Ingenius” alanına giren bir müşteri ile Apple çalışanı arasındaki diyalog dikkat çekiyor. Müşteri, film izlerken ekranın üst bölümünü çentiğin kapattığından şikayet ediyor. Apple çalışanının müşteriye verdiği cevap ise kesinlikle dikkat çekecek türden: “Kullanmaya alışmak zaman alır”.

Samsung Galaxy S9’da herhangi bir ekran çentik bulunmuyor. Bunun yerine, ekranın üst ve alt tarafında daha geniş çerçeve bulunuyor. Kamera, mikrofon ve ortam ışığı algılayıcısı ekranın üst çerçevesinde bulunuyor.

Samsung, birçok Android tabanlı akıllı telefon üreticisinin yaptığını yapmayıp, Apple’ın çentikli ekran tasarımını cihazlarında kullanma yoluna henüz gitmedi.

İKinci reklam olan Depolama’da, bir müşteri Ingenius Bar çalışanına iPhone’da microSD yuvasının olup olmadığını soruyor: “microSD yuvasını bulamıyorum”. Apple çalışanı, “Evet, çünkü yok” diye cevap veriyor ve aldığı cevap karşısında şaşıran müşteri “Oh, Galaxy S9’da bir tane var” diyerek verilerini bulutta saklamak istemediğini söylüyor.

Üçüncü ve son reklamda, bir müşteri iPhone’un ekranında iki uygulamayı aynı anda nasıl çalıştıracağını soruyor: “Bölünmüş ekranın nasıl yapıldığını bilmek istiyorum çünkü ablamın Galaxy S9’unda yapılıyor”. Apple çalışanı bunun mümkün olmadığını söylüyor.

iOS cihazlarda Çoklu Görev özelliği şu anda iPad ile sınırlıdır.

Samsung, geçtiğimiz hafta, yeni Ingenius reklam kampanyasının en yeni filmlerini paylaşmış ve Galaxy S9’un daha hızlı LTE indirme hızları sunduğuna vurgu yapmıştı. Ayrıca, iPhone’un kulaklık jakı bulunmamasına atıfta bulunmuş, iPhone’da hızlı şarj özelliği için ekstra aksesuar alınmasının gerektiği gibi birçok onuya konuya vurgu yapmıştı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/20/samsung-iphone-xla-dalga-gectigi-yeni-reklam-filmlerini-paylasti/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz