Ana Sayfa Apple Apple, 1980’lerin Fantastik Filmini TV Dizisine Dönüştürmek İstiyor!

Apple, 1980’lerin Fantastik Filmini TV Dizisine Dönüştürmek İstiyor!

0
Zaman Haydutları Apple Dizi

Apple’ın 1980’lerin fantastik filmi Time Bandits’i (Zaman Haydutları) bir TV dizisine dönüştürmek için yayın haklarını alma konusunda anlaşma sağlamaya çok yakın olduğu iddia ediliyor.

Terry Gilliam tarafından yönetilen Time Bandits filminde, Napoleon Savaşları’nın 11. yılında bir grup cüce ile fantastik bir maceraya atılan hayali bir çocuk olan Kevin’in hikayesi anlatılıyor.

Kevin ve cüceler, büyülü bir haritayı kullanarak zaman geçiriyor, antik Yunanistan ve Titanik gibi yerleri ziyaret ediyor ve haritayı kendi amaçları için kullanmak isteyen kötülerle savaşıyor.

Özgün filmde John Cleese, Sean Connery, Shelley Duvall, Kenny Baker, David Warner, Ian Holm, Katherine Helmond ve Jim Broadbent rol alıyor.

Filme dayanacak olan yeni TV dizisi, Anonymous Content, Paramount Television, and Media Rights Capital ortak yapımı olacak. Apple, Time Bandits TV dizisinin haklarını güvence altına alırsa, Apple’ın dramadan çocuklara yönelik şovlara kadar uzanan birçok televizyon dizisinin arasına katılmış olacak.

Apple, uzun zamandır birçok televizyon dizisi projesi için yatırım yapıyor. Cupertino merkezli şirketin önemli senaristler ve yönetmenlerle görüşmeler yaptığı gelen bilgiler arasında.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz