Ana Sayfa Haberler iPhone Silinen Rehberi Geri Getirme, Nasıl Yapılır?

iPhone Silinen Rehberi Geri Getirme, Nasıl Yapılır?

0

Bu yazıda, iPhone silinen rehberi geri getirme veya silinen rehberi geri yükleme işlemi için yapılması gerekenleri bir araya getirdik.

iPhone rehberi kayboldu“, “iPhone rehberi görünmüyor“, “iPhone’da silinen rehber nasıl geri getirilir” diye aranıyorsanız bu yazıdaki yöntemleri kullanmayı deneyebilirsiniz.

iPhone’unuzdaki kişileri kaybetmek büyük bir felaket olabilir. İster bir iş insanı ister kendi halinde bir insan olun, Kişiler uygulamasını açtığınızda boş, beyaz bir sayfa ile karşılaşmak hiç hoş bir deneyim olmayacaktır.

iPhone için oldukça önemli yere sahip olan numaralar yedeklenmektedir. Herhangi bir rehber yedeğini kullanarak numaraları geri getirmek mümkündür. Veya herhangi bir üçüncü taraf yazılımını kullanarak kaybolan numaraları bulmak ve geri getirmek mümkün olabilir.

iCloud’u Kullanarak Kişileri Geri Yükleme

En iyi iPhone silinen rehberi geri getirme yöntemlerinden biri, iCloud hizmetini kullanarak kişileri geri yüklemektir. iCloud ile silinen numaraları geri getirmek son derece kolaydır.

iPhone’daki kişiler silindiğinde Apple, iCloud.com aracılığıyla kişileri, takvimleri, anımsatıcıları veya Safari yer imlerini geri yükleme imkanı sunar.

iPhone’da silinen rehberi geri yüklemek için Mac veya PC’nizden iCloud.com adresine gidin ve Apple Kimliğinizle giriş yapın.

iPhone Rehber Kurtarma iCloud

Giriş yaptıktan sonra ekrandaki simgelerden Ayarlar’a tıklayın.

iPhone Silinen Numaraları Geri Getirme iCloud

Sayfanın en altında “İleri Düzey” başlığı altında bulunan “Kişileri Geri Yükle” seçeneğine tıklayın.

iPhone Kişileri Geri Yükle

En son alınan Kişiler yedekleriniz diyalog ekranında gösterilecektir. Buradaki herhangi bir yedeğin yanındaki “Geri Yükle” seçeneğine tıklayın. “Kişiler Geri Yüklensin mi?” uyarı ekranınından “Geri Yükle” seçeneğine tıklayarak işlemi onaylayın.

iPhone Rehber Kutarma

iPhone Kişileri Geri Yükleme

iCloud, mevcut kişilerinizi arşivdeki kişilerle değiştirecektir. iCloud hizmetinin iPhone’la olan eşsiz entegrasyonu sayesinde iPhone’daki boş Kişiler uygulamasını şimdi kontrol ettiğinizde olmayan kişilerin geri yüklendiğini görebilirsiniz.

iCloud veya iTunes Yedeklerini Kullanarak Silinen Numaraları Geri Getirme

iCloud.com’u kullandığınızda arşivlenmiş Kişiler olmadığını görürseniz, iCloud veya iTunes yedeklerinizden birini yüklemeyi tercih edebilirsiniz.

iCloud’dan geri yükleme yapmak, yedekleme sonrası iPhone’unuzdaki tüm verilerin silinmesine neden olabilir. Aynı şey iTunes yedeğinin kullanılması durumunda da geçerlidir.

Üçüncü Taraf Veri Kurtarma Yazılımlarını Kullanma

iCloud veya iTunes yedeklemesinden geri yükleme yapamadıysanız başka bir yol var. Üçüncü taraf veri kurtarma yazılımlarını kullanarak kişilerin gerçekten silinip silinmediğini tespit etmek için cihazda tarama yaptırabilir ve bazı durumlarda geri yükleme yapabilirsiniz.

iPhone Rehber Kurtarma Dr Fone

Genellikle üçüncü taraf veri kurtarma yazılımları için ödeme yapmanız gerekir. Kullanabileceğiniz veri kurtarma yazılarından başlıcıları şunlardır;

Umarız, bu yöntemlerden herhangi birini kullanarak iPhone silinen numaraları geri getirebilir, iPhone rehberini kurtarabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz