Ana Sayfa watchOS Geliştiriciler için watchOS 5 Beta 5 Yayınlandı

Geliştiriciler için watchOS 5 Beta 5 Yayınlandı

0
watchOS 5 Beta

Apple, watchOS 5’in dördüncü geliştirici betasını yayınlanmasından iki hafta sonra, geliştiriciler için watchOS 5 Beta 5’i yayınladı. Kayıtlı Apple geliştiricileri için en yeni watchOS 5 Beta’sı şimdi indirilebilir.

watchOS 5’in en yeni betasını yükleyebilmek için Apple Geliştirici Merkezi’nden uygun konfigürasyon profilini Apple Watch ile eşleştirilen iPhone’a yüklemek gerekiyor. Ardından, iPhone’daki Watch uygulamasının Genel > Yazılım Güncelleme menüsü kullanılarak watchOS 5 Beta 5 indirilebilir.

Güncelleme işlemi için Apple Watch’un şarj seviyesinin yüzde 50’nin üstünde, şarj cihazına bağlı ve iPhone’un kapsama alanında olması gerekiyor.

watchOS 5 Güncellemesi

watchOS 5 ile uyumlu Apple Watch modelleri, yeni güncellemeyle Aktivite Paylaşımı yarışmaları, otomatik antrenman algılama, gelişmiş koşu özellikleri, Walkie-Talkie, Apple Podcast’leri ve Siri saat kadranında üçüncü taraf uygulamaları, gelişmiş bildirimler, öğrenci kimlik kartları gibi yeni özellikler sayesinde fitness, iletişim ve bilgiye hızlı erişim konularında daha da güçlü bir yardımcı haline geliyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/06/20/watchos-5-beta-2-walkie-talkie-ozelligi/]

watchOS 5 Ne Zaman Çıkacak?

Apple, iOS 12, macOS Mojave 10.14, tvOS 12 ve watchOS 5’i tanıttığı bu yılki Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı’nda en yeni işletim sistemlerinin bu sonbaharda yayınlanacağını açıkladı. Muhtemelen Eylül ayındaki Apple özel etkinliğini takip edenler haftalarda watchOS 5’in final sürümünün yayınlandığını göreceğiz.

watchOS 5, ilk nesil Apple Watch (Series 0) için destek sunmazken, Watch Series 1, Series 2 ve Series 3 için kullanılabilir olacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz