Ana Sayfa Haberler Haftanın En İyi iPhone Duvar Kağıtları (30 Temmuz 2018)

Haftanın En İyi iPhone Duvar Kağıtları (30 Temmuz 2018)

0
Haftanın iPhone Duvar Kağıtları

Haftanın ilk gününü renklendirecek, iPhone’unuzun ana ekran görünümünü daha iyi kılacak haftanın en iyi duvar kağıtları paylaşımı serimize başlıyoruz. Özenle seçerek bir araya getirdiğimiz haftanın duvar kağıtlarını her hafta Pazartesi günü sizlerle buluşturacağız.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/23/haftanin-en-iyi-iphone-duvar-kagitlari-23-temmuz-2018/24/]

Haftanın En İyi iPhone Duvar Kağıtları

iOS’un arayüzünün tek özelleştirilebilir kısmı duvar kağıdı alanı. Durum böyle olunca özellikle bir iPhone kullanıcısı için duvar kağıdının ayrı bir yeri var.

Apple, iPhone’da en çok görülen kısım olarak da karşımıza çıkan duvar kağıdı alanı için hareketli, standart ve live olarak birçok iOS duvar kağıdı sunuyor ancak şirketin bu konuda oldukça eksik. Bu nedenle iPhone kullanıcıları zaman zaman arka planda özelleştirme yapabilmek için duvar kağıdı arayışına giriyorlar. Kimi zaman aranan duvar kağıdını bulmak veya yüksek çözünürlük bir duvar kağıdına ulaşmak oldukça zor olabiliyor.

Sizler için özenle seçerek bir araya getirdiğimiz yüksek çözünürlüklü duvar kağıtlarını aşağıdan inceleyebilir, her sayfada birbirinden güzel duvar kağıtlarına ulaşabilirsiniz. Beğendiğiniz duvar kağıdını indirmek için “İndir” seçeneğine dokunmanız veya tıklamanız yeterli. Bu aşamada tam ekranda açılacak olan duvar kağıdının üstünde parmağınızı birkaç saniye basılı tutun ve gelen seçeneklerden kaydet diyerek indirme işlemini tamamlayın.

İşte iPhone için bu haftanın en iyi duvar kağıtları.

iPhone Duvar Kağıdı - 1

Duvar Kağıdını İndir


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz