Ana Sayfa Haberler 24 Yeni macOS Mojave Duvar Kağıdı Kullanıma Sunuldu!

24 Yeni macOS Mojave Duvar Kağıdı Kullanıma Sunuldu! [Şimdi İndir]

1
Yeni macOS Mojave Duvar Kağıdı

macOS Mojave, Dinamik Duvar Kağıdı özelliği ile ilk betasında iki yeni dinamik duvar kağıdıyla geldi. macOS Mojave’nin dördüncü betasında ek olarak bir yeni dinamik duvar kağıdı daha sunuldu derken dün yayınlanan macOS Mojave Beta 5’de ek olarak 24 yeni duvar kağıdı daha sunuldu.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/30/gelistiriciler-icin-macos-10-14-mojave-beta-5-yayinlandi/]

Apple, macOS Mojave Beta 5 ile Soyut, Soyut Şekiller, Chroma, Çöl, Çiçek ve Yansıma gibi duvar kağıtlarının çeşitli varyasyonları sunuyor.

macOS Mojave’de yüksek kaliteli çöl manzaraları, çölde çekilmiş çok özel fotoğraflar ve iOS’taki çiçekli duvar kağıtlarından oluşturulmuş duvar kağıtları serisi ile geliyor.

Yeni duvar kağıtları, Apple’ın en sonki iMac ve MacBook Pro pazarlama kampanyalarında kullandığı duvar kağıtlarının hayranlarının özellikle ilgisini çekecek. Çünkü, Soyut ve Chroma masaüstü resimleri ilk olarak bu ürünlerde kullanıldı.

Şimdi, bu duvar kağıtlarını macOS Mojave’nin en yeni betasını yükleyerek veya aşağıdaki WeTransfer bağlantısını kullanarak Mac’inize indirebilir ve arka plan olarak ayarlayabilirsiniz.

Duvar kağıtlarını tam kalitede indirebilmeniz için WeTransfer’e yükledik. Yeni macOS Mojave duvar kağıtlarını indirmek için buraya tıklayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz