Ana Sayfa Haberler 6.5 inç iPhone X Plus ve 6.1 inç LCD iPhone 9 Maket...

6.5 inç iPhone X Plus ve 6.1 inç LCD iPhone 9 Maket İncelemesi! [Video]

0
2018 iPhone X Plus ve iPhone 9

Gelecek nesil cihaz sızıntıları ile tanınan teknoloji editörü Steve Hemmerstoffer, geçtiğimiz günlerde Ben Geskin’in paylaştığı 6.5 inç iPhone X Plus (veya iPhone 11 Plus) ve 6.1 inç LCD iPhone’a (iPhone 9) ait olduğu iddia edilen maketlerin bulunduğu bir video paylaştı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/29/6-5-inc-iphone-x-plus-ve-6-1-inc-iphone-9-maket-gorselleri-sizdirildi/]

Tigermobiles.com tarafından sağlanan videoda, Apple’ın 2018 iPhone modellerinin iki üyesinin maketi bulunuyor. Videoda, ikinci nesil iPhone X’a eşilik etmesi beklenen daha büyük ekranlı iPhone X Plus ve bu yılki en uygun fiyatlı iPhone modeli olması beklenen 6.1 inç LCD iPhone 9.

Her iki iPhone modeline önden bakıldığı zaman boyutları dışında bir fark görmek imkansız. Ancak, maketlerin arka tarafından bakıldığında iPhone 9’un tek lensli bir kameraya sahip olduğu dikkat çekiyor. Bunun dışında, 2018 iPhone modellerinin tamamının ön ekran tasarımının benzer olması söz konusu. Face ID’nin çalışmasını sağlayan TrueDepth kamera sisteminin konumlandırıldığı çentikli, uçtan uca bir ekran.

Videodaki her iki maket modelde de parlak gümüş renkli bir çerçeve bulunuyor. Ben Geskin’e göre, 6.1 inçlik modelde iPhone X’a benzer bir çerçeve bulunacak. İddialara göre bu çerçeve, iPhone X’daki gibi paslanmaz çelikten değil alüminyumdan üretilecek. Apple’ın alüminyum çerçeve ile iPhone 9’da maliyet tasarrufu yapmayı planladığı düşünülüyor.

Videoda gösterilen her iki 2018 iPhone modeline ait maketin rengi beyaz. Güvenilir Apple analisti Ming-Chi Kuo’ya göre, yeni nesil iPhone X ve iPhone X Plus, Siyah, Beyaz ve Altın renk seçenekleri ile sunulacak. 6.1 inç LCD ekranlı iPhone 9’un ise Kırmızı, Mavi, Turuncu, Gri, Beyaz gibi birçok renk seçeneği ile gelmesi bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz