Ana Sayfa Apple Apple, Sınırlı Süre ile 22,99 TL‘lik Obscura 2 Uygulamasını Ücretsiz Sunuyor!

Apple, Sınırlı Süre ile 22,99 TL‘lik Obscura 2 Uygulamasını Ücretsiz Sunuyor!

15

Apple, resmi Apple Store uygulamasını yakın zaman içinde birçok yeni özellikle buluşturdu. Apple Store uygulamasının kullanım oranını artırmak isteyen Apple, bunu ücretsiz uygulama fırsatları ile sağlamak istiyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/27/ios-icin-apple-store-uygulamasina-sesli-arama-ozelligi-geldi/]

Şimdi Apple, Apple Store uygulaması üzerinde zaman zaman sunduğu ücretsiz uygulama tekliflerinin arasına bir yenisini ekleyerek “Obscura 2” uygulamasını sınırlı süre ile tümüyle ücretsiz indirilebilir olarak uygulama içinde listelemeye başladı.

Bugünden itibaren, iOS için Apple Store uygulamasının Keşfedin sekmesinden Obscura 2 uygulamasını 22,99 TL’lik ödemeyi yapmadan, tümüyle ücretsiz olarak indirebilmek mümkün. Bu teklifin 25.09.2018’e kadar geçerli olduğunu belirtelim.

Obscura 2 uygulamasını ücretsiz olarak indirebilmek için Apple Store (App Store değil) uygulamasını açmalı ve uygulamanın alt tarafındaki Keşfedin sekmesinden uygulamayı ücretsiz indirmek için kod almalısınız. Bu aşamada, uygulamayı hızlıca indirebilmeniz için App Store uygulamasına yönlendirilecek ve uygulama indirme işlemi başlatılacak.

Uygulamayı indirebilmek için ayrıca aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz;

1) App Store’u açın

2) Apple’ın Apple Store uygulamasını aratıp cihazınıza yükleyin.

3) Apple Store uygulamasının Keşfedin sekmesine dokunun ve aşağıya doğru kaydırın. “Size Özel” başlığını bulun ve “Hemen ücretsiz indirin”e dokunun.

Obscura 2

4) Bu adımda aşağıdaki ekran açılacaktır. Bu ekrandaki “Hemen ücretsiz olarak indirin” düğmesine dokunun.

Obscura 2

5) Apple’ın otomatik olarak oluşturacağı kod ile App Store’a yönlendirilecek ve uygulama cihazınıza ücretsiz olarak yüklenmiş olacak.

Obscura 2, inanılmaz özellikleri kullanımı kolay bir arayüzle buluşturarak hiçbir sorun yaşamadan harika fotoğraflar çekmenize olanak veriyor.

Uygulama, sunduğu muhteşem filtreler ile fotoğraflarınızın güzelliğini ortaya çıkarıyor ve birçok profesyonel özellik fotoğrafçılık becerilerinizi geliştirmenize yardımcı oluyor.

Resmi Apple Store uygulamasını App Store üzerinden iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz [Doğrudan İndirme Bağlantısı].


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


15 Yorumlar

    • Uygulamayı ücretsiz indirebilmek için Apple Store uygulamasını kullanarak onun üzerinden indirme bağlantısını almalısınız. App Store’dan direkt uygulamayı indirmeye çalışırsanız ücretli gözükecektir.

    • Uygulamayı ücretsiz indirebilmek için Apple Store uygulamasını kullanarak onun üzerinden indirme bağlantısını almalısınız. App Store’dan direkt uygulamayı indirmeye çalışırsanız ücretli gözükecektir.

    • Uygulamayı ücretsiz indirebilmek için Apple Store uygulamasını kullanmalısınız, App Store’u değil. İndirme bağlantısı yazıda mevcut.

  1. Uygulama ici filitreler de bazıları ücretli bunları almak icinde ücret ödemesi gerekli anladığım kadarı ile tüm filitreler acık degil uygulamada

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz