Ana Sayfa Haberler Google, Yeni Chromebook Reklamında macOS Platformunu Hedef Alıyor!

Google, Yeni Chromebook Reklamında macOS Platformunu Hedef Alıyor!

0
Google macOS

Google, yeni Chromebook reklamı ile öne çıkarak, Chrome OS’un sadeliğini göstermek için dakikalar boyunca Windows ve macOS’daki hata mesajlarını, virüs uyarılarını, güncelleme bildirimlerini ve mavi ekran hatalarını gösteriyor.

Google’ın mesajı, Chromebook’ların yüksek virüs koruması, otomatik güncellemeler, günlük pil ömrü ve çeşitli Android uygulamaları ile birlikte geldiğini ve kullanıcıları uyarılar veya hata bildirimleri ile rahatsız etmeden sessizce çalıştığını göstermeye dönük.

Google’ın hem Windows hem de Mac dizüstü bilgisayarlarını hedef aldığı bu ilk reklam filmi, Microsoft’un Chromebook’ları hedef alarak kendi reklam kampanyasını başlatmasından yaklaşık beş yıl sonra geldi.

Google’ın Chromebook için reklam filmini paylaşma zamanlaması ise oldukça dikkat çekici. Şu anda, dünya çapında okula dönüş adı altında hem Microsoft hem de Apple, dizüstü bilgisayarları ve tabletleri için ücretsiz hediyelerle özel kampanyalar sunuyor.

Google, Chromebook’ları sayesinde ABD eğitim pazarında güçlü bir etkinliğe sahip ve en yeni reklamı daha fazla pazar payı için mücadele etmeye hazır olduğunu gösteriyor. Chrome OS, henüz iPad’e karşı koyacak kadar yeterli değil ancak Google’a göre, Chromebook’lar, Windows dizüstü bilgisayarlar ve Mac’lerle başa baş bir mücadele için hazır.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz