Ana Sayfa Aksesuar iOS 12 Beta 5, AirPods 2’yi Doğruluyor!

iOS 12 Beta 5, AirPods 2’yi Doğruluyor!

0
AirPods 2

Apple’ın yenilenen kablosuz şarj özellikli AirPods şarj kutusu, iOS 11’in GM (Golden Master) sürümüyle ortaya çıkmış ve yeni şarj kutusu ile AirPods 2 hakkında ayrıntılar gelmeye başlamıştı.

Yeni AirPods şarj kutusunun dışında şarj durumunu gösteren bir LED ışık bulunuyor. Kullanıcılar, şarj kutusunun kapağını açmadan, şarj durumunu bu LED ışık ile görebiliyor. Bu LED ışıkların, henüz piyasaya sürülmeyen ancak geçtiğimiz yıl tanıtılan kablosuz şarj matı AirPower’ı kullanarak AirPods’un şarj edilmesi durumunda oldukça kolaylaştırıcı bir yöne sahip.

iOS 12 Beta 5’in yayınlanmasıyla birlikte, AirPods’un şarj kutusunun şarj durumunu gösteren yeni animasyonlar ortaya çıktı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/30/gelistiriciler-icin-ios-12-beta-5-yayinlandi/]

İlk animasyonda, AirPods’un kablosuz şarj kutusunun üstündeki LED’in rengi turuncu yani şarj kutusunun şarj olduğunu ya da şarjın azaldığını gösteriyor. Diğer animasyonda ise, şarj kutusunun üstündeki LED yeşil yani AirPods’un şarj kutusunun yeterince şarj olduğunu gösteriyor.

iOS 12 Beta 5’de yeni AirPods’un model tanımlayıcısı AirPods1,2 şeklinde. Mevcut AirPods’un model tanımlayıcısı ise AirPods1,1. Apple’ın yeni şarj kutusu ile yeni AirPods’unu bu yıl tanıtması bekleniyor. Yeni şarj kutusunun orijinal AirPods için ayrı olarak satılması söz konusu.

Kablosuz şarj matı AirPower, Eylül 2017’deki özel etkinlikte tanıtıldı ve o günden bu yana piyasaya sürülmesi bekleniyor. Söylentiler, AirPower’da ısınma sorununun bulunduğundan dolayı piyasaya çıkış tarihinin ertelendiğini gösteriyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz