Ana Sayfa Haberler 2018 iPad Pro’nun Simgesi Ortaya Çıktı!

2018 iPad Pro’nun Simgesi Ortaya Çıktı!

0
2018 iPad Pro

2018 iPad Pro modellerinin beklenen tasarımıyla ilgili ipuçları veren bir simge iOS 12’nin en yeni beta yazılım sürümünde ortaya çıktı.

9to5Mac’in belirttiği üzere simge, iOS 12 Beta 5’in pil kullanım menüsünde yer alıyor. Analist raporları ve söylentilere göre, Apple’ın Touch ID’li Ana Ekran düğmesini TrueDepth kamera sistemi ve Face ID ile değiştirmeyi planlıyor. Keşfedilen simgede tüm bu söylentiler açık bir şekilde doğrulanıyor.

2018 iPad Pro ikon

Simge, 2018 iPad Pro modellerinin ekran çerçevesinin daha ince olduğunu ve Ana Ekran düğmesinin bulunmadığını gösteriyor. Beklenildiği gibi, ekranın üst tarafında konumlandırılacak TrueDepth kamera sistemiyle Face ID kullanıma sunulacak. Böylece, Ana Ekran düğmesinin üstünde bulunan Touch ID’ye gerek kalmadan yeni iPad Pro modelleri yüksek güvenlik sunabilecek.

Ortaya atılan birçok söylentiye göre, bu yılki iPad Pro modellerinde Face ID özelliği bulunacak anacak iPhone X ile benzer çentikli ekran tasarımına sahip olup olmayacağı belirsiz.

2018 iPad Pro modellerinde daha ince ekran çerçevesi ile daha büyük ekranın önünü açacak olan Face ID başta olmak üzere, daha hızlı işlemci ve 3.5 mm kulaklık girişi bulunmayacağı dair söylentiler var.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/28/2018-ipad-prodan-yeni-ve-onemli-sizintilar/]

Apple’ın yeni iPad Pro modellerini ne zaman piyasaya süreceği belli değil ancak yeni iPhone’ların yanı sıra Eylül ayındaki özel etkinlikte tanıtılma ihtimali var. Bir diğer olasılık ise Ekim ayındaki özel etkinlikte tanıtılması. Apple, geçmiş yıllarda olduğu gibi Ekim ayındaki iPad ve Mac odaklı ayrı bir etkinlik düzenlemeyi tercih edebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz