Ana Sayfa Haberler Çift SIM Kart Özellikli iPhone 9’dan Üzücü Haber!

Çift SIM Kart Özellikli iPhone 9’dan Üzücü Haber!

0
2018 iPhone Modelleri iPhone 9

Çinli Economic Daily News, Apple’ın bu yıl teknik olarak dört yeni iPhone modelini tanıtacağını söylüyor. Beklendiği gibi OLED 5.8 inç iPhone X’un halefi ve OLED 6.5 inç iPhone X Plus bu yıl piyasaya sürülecek.

Economic Daily News’in haberine göre, tek bir SIM tepsisi bulunan 6.1 inçlik bir LCD ekranlı iPhone ve Çin’e özel çift SIM kart özellikli ek bir 6.1 inç iPhone tanıtılacak.

Çift SIM kart özellikli iPhone fikri, Ming-Chi Kuo’nun 6.5 inç OLED ekranlı iPhone modelinde bu özelliğin olabileceğini paylaşması sonrası popüler hale geldi.

iOS 12’nin son beta sürümünde çift SIM kart özelliğini doğrulayan birkaç referans kod bulundu. Böylece, bu yılki iPhone modellerinden birisinde çift SIM kart özelliğinin bulunacak olmasına kesin gözüyle bakılmaya başlandı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/31/ios-12-ile-cift-sim-kart-destegi-iphone-geliyor/]

Çin kaynaklı bu son haberde de çift SIM kart özelliğine sahip özel bir iPhone’dan söz ediliyor ancak bu özelliğin 6.5 inç iPhone X Plus’ta değil de daha uygun fiyatlı olacak olan LCD ekranlı iPhone 9’da bulunacağı ifade ediliyor.

Çift SIM kartlı telefonlar Asya gibi bölgelerde olduka popüler. Apple’ın çift SIM kart özellikli iPhone modelini bu yüzden Çin gibi pazarlara özel olarak sunması kuvvetle muhtemel. Ayrıca, çift SIM kart özellikli iPhone modelinde ikinci bir SIM tepsisinin bulunmama ihtimali var. Bunun yerine cihaza entegre Apple SIM’in bulunacağı belirtiliyor.

iPhone 9’un Çin versiyonunun çift SIM kart özelliği dahil olmak üzere genel olarak birçok yenilikle gelmesi söz konusu. Touch ID’nin yerini alacak Face ID ve iPhone X’daki gibi daha ince ekran çerçevelerine sahip olması gibi.

2018 iPhone serisinin bir üyesi olacak olan iPhone 9’un tıpkı iPhone X’un tasarımına benzer bir tasarımıyla ve uygun fiyatlı olmasıyla satış rekoru kırması bekleniyor.

Apple‘ın iPhone 9’un maliyetini düşürmek için cihazın kasa çerçevesinde paslanmaz çelik yerine alüminyum, çift lensli kamera yerine tek lensli kamera ve 3D Touch özellikli ekrana yer vermemesi söz konusu.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz