Ana Sayfa Haberler iPhone X Plus’ın Resmi Simgesi Göründü!

iPhone X Plus’ın Resmi Simgesi Göründü!

0
iPhone X Plus Simge

Geçen yıl iPhone X’un tasarımı iOS 11’in geliştirici betasının derinlerinde saklanan bir simge ile tanıtılması öncesi ortaya çıkmıştı. Aynı şey bu yıl tanıtılması beklenen iPhone modellerinden biri için yaşandı ve yeni nesil iPhone modelinin resmi simgesi ortaya çıkarıldı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/04/2018-iphone-modelleri-nasil-gorunecek-karsilastirma-video/]

iOS 12’nin beta sürümünün derinlerinde iPhone X Plus’ın simgesi bulundu. “Glif” olarak adlandırılan simge ile iPhone X’un tanıtılması öncesi çentikli tasarımı doğrulanmıştı. Bu önemli sızıntının ardındaki Guilherme Rambo, daha büyük ekranlı iPhone X’un da simgesini paylaştı.

iPhone X Plus’ın simgesi, iPhone X’in simgesine kıyasla daha uzun ve daha geniş bir çentiğe sahip. Bu da Apple’ın Face ID’nin bulunduğu TrueDepth kamera sisteminin daha büyük bir versiyonunu sunabileceğini gösteriyor. Simgenin sağ tarafında geleneksel kilit düğmesi yer alıyor. Bundan yola çıkarak, Apple’ın düğmesiz iPhone’unu bu yıl sunmayacağı çıkarımında bulunabilinir.

Simge ile Apple’ın bu yıl iPhone X’un daha büyük bir versiyonu olacak olan iPhone X Plus’ı tanıtması bir bakıma doğrulanıyor. Cupertino merkezli şirketin bu yıl üç yeni iPhone’unu tanıtması bekleniyor; iPhone X (veya iPhone 11), iPhone X Plus (veya iPhone 11 Plus) ve iPhone 9.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz