Ana Sayfa Haberler Haftanın iOS Uygulamaları (6 Ağustos 2018)

Haftanın iOS Uygulamaları (6 Ağustos 2018)

0
Haftanın iOS Uygulamaları

iOS cihazlar için popüler uygulama mağazası App Store’da yer alan farklı kategorilerdeki milyonlarca uygulama arasından gözümüze çarpan, deneyimlediğimiz uygulamaları sizlerle paylaşıyoruz.

Bu haftanın iOS uygulamaları arasında fotoğraflarınızı sanat eserine dönüştürecek, fotoğraf albümünüzü düzenlemenize yardımcı olacak, gelişmiş yapılacaklar listesi oluşturmanızı sağlayan üç uygulama yer alıyor.

Her zaman olduğu gibi, kontrol etmeniz için eğlencenize eğlence katacak iki iOS oyununu da listeye dahil ettik.

Oilist

Oilist Uygulaması

Bu uygulama yeni değil bir uygulama değil ancak kesinlikle göz atmaya değer. Oilist, iPhone’unuzu bir fotoğraf sanatçısına dönüştürüyor.

Herhangi bir görüntüyü uygulamaya ekliyorsunuz ve fotoğraf rümüyle otomatik olarak gerçek ve benzersiz bir sanat eserine dönüştürülüyor.

48 sonsuz özelleştirilebilir stil, 17 farklı hazır ayar, 15 fırça ve 13 boyama modu uygulamada konumlandırılmış. Ayrıca, çoğu filtre uygulamasından farklı olara Oilist asla aynı sonuçları iki kez önünüze koymuyor.

Uygulamayı İndir

Picassort

Picassort Uygulaması

Picassort, fotoğraflarınızı tüm detayları ile görebilmenize olanak tanıyor. iPhone’unuzda bulunan ve gerçekte bir albümde yer almayan tüm fotoğraflarınızı düşünün. Picassort, bu fotoğraflar için bir albüm çıkarır ve bunları paylaşmanıza, silmenize ve hatta albümlere eklemenize olanak tanır.

Böylece Fotoğraflar uygulamasındaki karmaşıklığı ortadan kaldırabilir, fotoğraflarınızı daha düzenli saklayabilirsiniz.

Uygulama, albümleri ada göre arayabilir, albümleri birleştirebilir ve hatta fotoğrafları otomatik olarak sizin için sıralayabilir.

Uygulamayı İndir

Listify

Listify Uygulaması

Uygulama geliştiricileri, kullanıcıların daha üretken olmasına yardımcı olacak yeni ve ilginç yollar sunuyor. Listify’da bu tip uygulamalardan yalnızca bir tanesi.

Listify ile bir liste oluşturabilir, yapılacak listesi oluşturabilir ve gerekirse alarm ekleyebilirsiniz.

Uygulamayı İndir

I’m Ping Pong King

I’m Ping Pong King

I’m Ping Pong King, 16 rakibi yenip tacı kazanmanız için mücadele ettiğiniz klasik ping pong oyununu ilginç bir şekilde ele alıyor.

Oyunu tek dokunuşla, minimum grafik ve çeşitli zoruluk derecelerinde oynayabiliyorsunuz.

Oyunu İndir

Slashy Knight

Slashy Knight

Destansı canavarları yenmek ve destanlarla dolu harika bloklu topraklarda harika bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Yeni kahramanları ve muhteşem güçleri toplayın ve dünyayı bir şövalye olarak kurtarın.

Slashy Knight, dinamik, tek parmak kontrolleri, eşsiz karakterler ve çok daha fazlası ile tam bir RPG oyunu deneyimi sunuyor.

Oyunu İndir


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz