Ana Sayfa Haberler iPhone X’un Bildirim Uyarılarını Notchifications ile Renklendirebilirsiniz

iPhone X’un Bildirim Uyarılarını Notchifications ile Renklendirebilirsiniz

0
iPhone X Notchification Jailbreak Tweak

iPhone X’un OLED ekranı ve çentiği Apple’ın iPhone’ların ekranları için alışılmış deneyimi değiştirmesinin önünü açtı. Yine de Apple, bildirim görünümünde herhangi bir değişikliğe gitmedi. iPhone X’da gelen bildirimler diğer iPhone modellerinde olduğu gibi hemen hemen aynı görünüyor.

Twaek geliştiricisi c1d3r tarafından geliştirilen ve Notchifications olarak adlandırılan yeni bir Jailbreak tweak’i ile alışılmış bildirim görünümünün değiştirilmesi hedefleniyor. Tweak, iPhone X’un çentiği ile OLED ekranı sayesinde dikkat çekici bildirim uyarıları için benzersiz animasyonlar sunuyor.

Yukarıdaki ekran görüntülerinde Notchifications’ın iPhone X’da bildirimlerin görünümünü nasıl değiştirdiğine dair örnekleri görebilirsiniz. Özellikle ince çerçeveli ekranda tweak’in benzersiz bir görünüm ortaya koyduğu direkt göze çarpıyor.

Ekran görüntüleri Notchification’ın ne kadar güzel bildirim animasyonları sunduğunu tasvir etmek için yeterli olmayabilir. Bu nedenle tweak’e ait aşağıdaki YouTube videosuna göz atabilirsiniz.

Görebileceğiniz gibi bazı animasyonlar uygulama simgesinin baskın renklerine göre renklendiriliyor ve tweak’in sundukları bununla sınırlı değil. Notchification, tweak için ayarlamalar yapabilmeniz için Ayarlar uygulamasına bir menü ekliyor.

Notchification Tweak Ayarları

Jailbreak’li bir iPhone’unuz varsa Notchification tweak’i kesinlikle denemeye değer. Tweak’i Cydia’nın BigBoss reposundan ücretsiz olarak indirilebilirsiniz. Tweak’in aktivasyonu için 2 dolarlık ödeme yapmanız gerekiyor.

Notchification, tüm Jailbreak’li iOS 11 cihazlarda çalışıyor ancak en iyi görünüm için iPhone X’un OLED ekranı şart.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz