Ana Sayfa Aksesuar Logitech, Apple İşbirliğinde Geliştirilen iPhone için Kablosuz Şarj Standını Tanıttı!

Logitech, Apple İşbirliğinde Geliştirilen iPhone için Kablosuz Şarj Standını Tanıttı!

0
logitech powered kablosuz şarj

Logitech bugün, iPhone kullanıcıları için en yeni aksesuarını piyasaya sürdü. Logitech Powered olarak adlandırılan aksesuar, Apple işbirliğinde geliştirildi. Aksesuar, iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X’i kablosuz şarj etmek için tasarlandı.

Logitech Powered sadece iPhone kullanıcıları için kullanılabiliyor olsa da aksesuarı diğer kablosuz şarj aksesuarlarına kıyasla benzersiz kılan şey iPhone’u özgürce bağlıyor olabilmek. iPhone’u hem düşey modda hem de yatay modda kablosuz şarj standına bağlayabiliyorsunuz.

Powered, iPhone 8 Plus’ı yerleştirmek için yeterince büyük ancak sorunsuz bir şekilde iPhone 8’i ve iPhone X’i de şarj edebiliyor. Apple’ın izin verdiği maksimum kablosuz şarj hızı olan 7,5 W hızını destekliyor.

logitech powered iphone

Logitech, Powered’in “Apple ile işbirliği içinde” tasarlandığını söylüyor ancak bu işbirliğinin kapsamını belirtmiyor. Apple, kablosuz şarj için kendi şart matı AirPower’a sahip ancak kablosuz şarj için önemli aksesuar üreticilerini de destekliyor. Logitech’in Powered aksesuarı AirPower gibi Apple Watch’ı kablosuz şarj edemiyor.

Apple ürünleriyle kusursuz bir şekilde uyumlu olan ve beyaz renk seçeneğiyle sunulan Powered, henüz Türkiye’de satılmıyor. Kablosuz şarj standının yurtdışı satış fiyatı 69,99 dolar olarak açıklandı. Kablosuz şarj aksesuarıyla ilgili daha fazla detay için Logitech’in web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz