Ana Sayfa Haberler Windows’tan macOS’a Geçişler için Gelişmiş Veri Aktarım Desteği!

Windows’tan macOS’a Geçişler için Gelişmiş Veri Aktarım Desteği!

0
macOS Windows Geçiş Yardımcısı

Apple’ın dün yayınladığı macOS 10.14 Mojave’nin en yeni beta sürümünde Windows’tan macOS’a geçişler için Geçiş Yardımcısı uygulamasında önemli geliştirmeler sunduğu ortaya çıktı.

Geçiş Yardımcısı ile başka bir Mac’teki, Windows PC’deki, Time Machine yedeklemesindeki veya diskteki bilgileri kullanılacak Mac’e kolayca aktarmak mümkün.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/06/macos-10-14-mojave-beta-6-yayinlandi/]

macOS Mojave’nin Geçiş Yardımcısı uygulaması ile Windows’tan macOS’a geçiş artık daha sorunsuz bir hal alıyor.

macOS 10.14 Beta 6 ile Kurulum Asistanı ve Geçiş Yardımcısı, hesaplar, belgeler, e-postalar, kişiler ve takvim gibi her zamankinden daha fazla veriyi Windows’tan macOS’a taşıyabilme imkanını tanıyor.

Daha önceki macOS sürümlerinde bulunan Geçiş Yardımcısı’nı kullanarak hesaplar, belgeler, e-postalar, kişiler ve takvim gibi verilerin tamamını aktarmak mümkün değildi. Bunun yerine yalnızca Masaüstü ve Belgeler klasöründeki veriler gibi yerel verilerin içe aktarılması mümkündü.

macOS Mojave’yle artık daha fazla veriyi aktarmak mümkün hale geliyor.

macOS Mojave Beta 6 ile yenilenen Geçiş Yardımcısı uygulaması henüz beta yani test aşamasında. Bu yüzden Windows’tan macOS’a geçişler için henüz kullanılmasını tavsiye etmiyoruz.

macOS Mojave’nin herkese açık final sürümünün yayınlanacağı güne kadar Windows’tan macOS’a geçişlerde High Sierra veya önceki sürümlerdeki Geçiş Yardımcısı uygulamasını kullanmak önem arzediyor.

Apple’ın en yeni masaüstü ve dizüstü bilgisayar platformunun bu sonbaharda yayınlanacağını hatırlatalım.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz