Ana Sayfa Apple Music Apple Music’te Arkadaşlarınızın Dinlediği Şarkılar Çalma Listesinde

Apple Music’te Arkadaşlarınızın Dinlediği Şarkılar Çalma Listesinde

1
Apple Music Friend Mix

Apple Music artık, abonelerine “Friends Mix” adında yeni haftalık çalma listesi sunuyor. Yeni seçilmiş çalma listesi, Apple Music arkadaşlarının dinlediği şarkılardan oluşuyor.

Her bir şarkıyı hangi arkadaşınızın dinlediğini görmek için çalma listesindeki şarkıların yanında bir profil resmine yer veriliyor. Friends Mix, her hafta Pazartesi günü güncellenecek ve diğer haftalık çalma listelerine benzer şekilde 25 parça içerecek.

Friends Mix, Apple‘ın geçen yıl iOS 11’de müzik servisine getirdiği sosyal özelliklerden faydalanıyor. Bu sosyal özellikler kullanıcıların kendi Apple Music profillerini oluşturmasına ve arkadaşlarına dinledikleri şarkılardan oluşan oynatma listelerini ve albümleri göstermelerini sağlıyor.

Friend Mix Apple Music

Bu veriler daha sonra bir çalma listesi veya albümün bilgi sayfasında Sizin İçin sekmesinde “Arkadaşların Dinliyor” bölümünde görüntüleniyor. Şimdi de yeni Friends Mix çalma listesini doldurmak için kullanılacak.

Friend Mix, Apple’ın müzik servisinin dördüncü “haftalık çalma listesi” konumunda.

Diğer oynatma listelerinde olduğu gibi, “Sizin İçin” sekmesinden yeni çalma listesine ulaşılabiliyor. Listenin kullanılabilirliğinin ülkelere veya iOS sürümlerine göre değişebileceğini belirtelim.

Ayrıca, Friend Mix listesini görebilmek için Apple Music hesabınıza tanımlı Apple Kimliğiniz’e arkadaş eklemeniz gerekiyor. Bu özellik henüz Türkiye’de kullanılamıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. Ayrıca, Friend Mix listesini görebilmek için Apple Music hesabınıza tanımlı Apple Kimliğiniz’e arkadaş eklemeniz gerekiyor. demişsiniz Türkiye’de bu özelliğin çalışmadığını da belirtseymişsiniz. keşke..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz