Ana Sayfa Apple Apple Pay Cash için Yeni Reklam Filmi Yayınlandı!

Apple Pay Cash için Yeni Reklam Filmi Yayınlandı!

0
Apple Pay Cash Reklam

Apple bugün, Apple Pay Cash için bir süredir devam ettirdiği “Just Text Them the Money” reklam kampanyasının devamı niteliğinde yeni reklam filmini yayınladı.

Reklam filminde, iki kişinin akşam yemeği için birbirine para göndermesinin ne kadar kolay olduğuna odaklanılıyor.

Diğer Pay Cash reklam filmlerindeki gibi, bu reklam filminde de salt metinli bir sohbet kompozizosyonu kullanılıyor. Filmde, iki kişinin akşam yemeğini ödemek için birbirine peşi sıra 55 dolar gönderdikleri gösteriliyor.

Bugün paylaşılan 18 saniyelik reklam filmi, “Just Them Them Money to Money” kampanyasının beşinci reklamı konumunda. Apple, Temmuz ayında ilk dört reklam filmini paylaştı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/13/apple-yeni-apple-pay-cash-reklamlarini-yayinladi/]

Apple, bu kısa reklam filmlerini televizyon, Instagram ve YouTube gibi sosyal medya sitelerinde kullanıyor.

Apple, iOS 11.2 ile Pay Cash’i kullanıma sundu. iPhone ve iPad kullanıcıları, Mesajlar uygulamasını kullanarak eşler arası Apple Pay ödemelerini birbirlerine göndermelerini sağlıyor.

Apple Pay Cash ile alınan para, Apple Pay ödemeleri için kullanılabiliyor veya Venmo gibi mobil eşler arası ödeme hizmetleri gibi bir banka hesabına yatırılabiliyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/07/apple-pay-cash-dunyanin-en-iyi-p2p-odeme-hizmeti-secildi/]

Şu anda Pay Cash, sadece ABD ile sınırlı bir özellik. Apple, diğer ülkelerde bu özelliği ne zaman kullanıma sunacağına ilişkin detay vermiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz