Ana Sayfa Haberler iOS ve Mac için Popüler E-posta Uygulaması Eylül Ayında Kapanıyor

iOS ve Mac için Popüler E-posta Uygulaması Eylül Ayında Kapanıyor

0
e-posta uygulaması newton

iOS ve Mac için popüler e-posta hizmeti olan Newton’un kurucusu Rohit Nadhani bugün, 25 Eylül’de hizmetin kapatılacağını duyurdu.

Newton, aylık 9,99 ABD doları veya yıllık 99,99 ABD doları karşılığında kullanılabilen bir e-posta hizmetiydi. Gözüken o ki e-posta hizmeti için işler istenildiği gibi gitmedi.

Nadhani, şirketin çeşitli iş modellerini araştırdığını ancak uzun vadede kârlılığı ve büyümeyi başarılı bir şekilde ortaya koyamadığını söyledi.

Nadhani’ye göre, premium posta uygulamaları pazarı “yeterince büyük değil” ve Google, Microsoft ve Apple gibi yüksek kaliteli ücretsiz uygulamalarla rekabet etmek bir hayli zor. Nadhani, “sert ve dürüst bir şekilde mücadele ettik” diyor ve ekliyor; “ancak, büyük teknoloji şirketlerinin platformlarında sunduğu avantajların üstesinden gelemedik”.

Bugünden başlayarak, Newton için yeni kayıtlar devre dışı bırakılacak ve aylık abonelikler yenilenmeyecek. Yıllık abonelik için ödeme yapan müşteriler için geri ödeme yapılacak. Newton’un 18 Eylül’den sonra kullanıcıların para iadesi talebinde bulunmaları için gerekli girişimler sağlanacak.

Newton’un ana şirketi CloudMagic ise faaliyetlerine devam edecek ve “yeni ve yenilikçi ürünler” üzerine odaklanacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz