Ana Sayfa Apple Music Apple Music’te 6 Ay Ücretsiz Abonelik Dönemi Başlıyor!

Apple Music’te 6 Ay Ücretsiz Abonelik Dönemi Başlıyor!

0
ücretsiz Apple Music

Verizon bugün, yaptığı basın açıklamasıyla, Apple işbirliğinde Verizon Unlimited adlı paketinde 6 aylık ücretsiz Apple Music aboneliği sunacağını duyurdu. Verizon, bunun sadece Apple ile özel bir ortaklığın başlangıcı olduğunu açıkladı.

Teklif, hem yeni hem de mevcut Verizon Unlimited müşterilerinin yanı sıra yeni ve mevcut Apple Music abonelerine açık. Verizon, mevcut Apple Music abonelerinin yeni abone olarak 6 aylık ücretsiz abonelik fırsatına dahil olabileceklerini söylüyor.

Verizon’un pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Angie Klein, yaptığı açıklamada, bu özel teklifin Apple’la yapılan özel ortaklığın bir parçası ve başlangıcı olduğunu söyledi. Klein, bu ortaklığın gelecekte neler getirebileceğiyle ilgili detay vermedi.

Verizon müşterileri 16 Ağustos’tan itibaren operatörün bu fırsatından faydalanmaya başlayacaklar.

Apple’ın gelecekte Türkiye’deki operatörlerle benzer anlaşmalar yapıp yapmayacağı konusu büyük merak konusu. Vodafone, abonelerine Spotify Premium için özel teklifler sunuyor. Türk Telekom ise abonelerine bu yönde bir teklif sunmuyor.

Turkcell tarafında ise işler biraz karışık. Kendi müzik dinleme servisi Fizy için varoluş mücadelesi veren Turkcell’in Spotify veya Apple Music için böyle bir anlaşmaya sıcak bakması pek mümkün olmaz gibi duruyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz