Ana Sayfa Haberler SmallSiri ile iPhone’da Siri Arayüzünü Küçültebilirsiniz

SmallSiri ile iPhone’da Siri Arayüzünü Küçültebilirsiniz

0
SmallSiri Jailbreak Tweak

Siri, iPhone ve iPad için oldukça kullanışlı ve dünyanın en popüler dijital asistanı ama sadece tam ekranda kullanılıyor olmasından dolayı işleri kimi zaman zorlaştırabiliyor.

iOS geliştiricisi Muirey03 tarafından geliştirilen SmallSiri Jailbreak Tweak’i, Siri arayüzünün standart olarak büyük olan arayüzünün küçülmesini sağlıyor. Üstelik Tweak tümüyle ücretsiz kullanılabiliyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/06/30/jailbreak-nedir-iphone-icin-jailbreak-ne-anlama-geliyor/]

SmallSiri

Tweal’in Siri arayüzünü nasıl değiştirdiğini yukarıdaki ekran görüntüsünden görebilirsiniz.

Ekranın nispeten daha küçük bir kısmını kaplayan Siri arayüzünün bu görünümünün macOS’taki Siri arayüzüne benzediği tartışılmaz bir gerçek. Tweak, Siri’nin tüm yerleşik animasyonlarını kullanarak Apple’ın tasarımıyla tümüyle eşdeğer bir deneyim sunuyor.

Beklendiği gibi SmallSiri, basit bir arayüz Tweak’idir ve Siri’nin işlevselliğini değiştirmiyor. Tweak sayesinde Siri ile konuşurken diğer işlerinizi yerine getirebilirsiniz. Böylece, Siri sorgunuz çok uzun bile sürse iPhone veya iPad’inizdeki diğer uygulamaları sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Kimi Tweak kullanıcısı, SmallSiri’nin bazı Siri sorgularının görünümünü kısmen engellediğini dile getiriyor ancak metin mesajları gönderme, uygulama açma v.b. günlük eylemler için sesli komutlarla oldukça iyi çalıştığını belirtelim. Gelecekte Tweak için yayınlanabilecek bir güncelleme ile bu küçük sorunun düzeltilmesi mümkün olabilir.

SmallSiri’yi deneyimlemek isterseniz Cydia’nın BigBoss reposundan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Tweak, Jailbreak yapılmış tüm iOS 11 sürümlerini çalıştıran cihazlarda kullanılabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz