Ana Sayfa Haberler 2018 iPhone’ları Galaxy Note 9’u Gölgede Bıraktı!

2018 iPhone’ları Galaxy Note 9’u Gölgede Bıraktı!

0
2018 iPhone Modelleri

Samsung, yeni Galaxy Note 9’u geçtiğimiz günlerde resmen duyurdu ancak PC Mag’in yaptığı bir anketin sonucuna göre, tüketiciler, Samsung’un yeni Note serisine kıyasla Apple’ın 2018 iPhone’ları için daha fazla heyecan duyuyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/11/iphone-x-ve-galaxy-note-9-karsilastirmasi/]

Ankete katılan 1.555 tüketiciye bu yıl en çok hangi akıllı telefonu bekledikleri soruldu. Tüketiciler sırasıyla en çok iPhone 9, iPhone 11, iPhone XI ve iPhone SE 2 cevaplarını verdi. Ankete katılanların yüzde 42’si gelecek ay tanıtılması beklenen 2018 iPhone modellerini dört gözle beklediklerini, yüzde 24’ü ise Galaxy Note 9’u beklediklerini belirtti.

Yüzde 7 ile üçüncü sırada rekabetten uzak Google Pixel 3 yer alırken onu yüzde 4 ile LG V40 ve yüzde 2 ile OnePlus 6T takip etti. Katılımcıların yüzde 6’sı diğer cevabını verirken yüzde 11’i hiçbiri cevabını verdi.

Ankette Samsung için olumlu olan tek şey ise Note 9’u beklediğini söyleyen kullanıcıların yüzde 8’sinin bir iPhone kullanıcısı olduğunu söylemesi. Samsung’un bu sene bazı iPhone kullanıcılarını kendi cihazlarına çevirebileceği görülüyor.

Samsung, Galaxy Note 9’u tanıttığı etkinliğinde Apple Watch ve HomePod’a rakip kendi akıllı saatini ve akıllı hoparlörünü de duyurdu. Güney Koreli şirket bununla da yetinmeyip Note 9’a kıyasla iPhone X’un büyük eksiklikleri olduğuna vurgu yapan yeni reklam filmini yayınladı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/10/samsung-yeni-reklam-filmi-ile-galaxy-note-9-ile-iphone-x-kiyasliyor/]

İlk benchmark testinde Apple’ın iPhone X’unun Galaxy Note 9’a kıyasla daha iyi performans sunduğunun görünmesi ise büyük olay oldu.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/10/galaxy-note-9-iphone-x-karsisinda-fena-cuvalladi-peki-ama-neden/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz