Ana Sayfa Haberler Görünmeyenleri Gösteren Uygulama!

Görünmeyenleri Gösteren Uygulama!

0
Görünmeyenleri Gösteren Uygulama Be My Eyes

Bugün, görme engelli veya görme bozukluğu olan kişiler için görünmeyenleri gösteren “Be My Eyes” uygulamasına dikkat çekmek istiyoruz.

Birisine Göz Olmak?

Be My Eyes, görme engelli veya görme bozukluğu bulunan kişiler için günlük işleri daha kolay hale getirmeyi amaçlayan eşsiz bir uygulama. Be My Eyes, görmeyen gözlere göz olmak için görme engelli kişilerin taleplerine cevap verdikleri önemli bir platform.

Şu anda bir milyondan fazla gönüllünün uygulamayı kullandığının altını çizelim. Yani, görme engelli bir kişi yardım istediğinde bir milyondan fazla kişi yardım etmek için hazırda bekliyor.

İşlerin yürümesi oldukça kolay ve mantıklı. Bir yardım çağrısı başlatıldığında ilk müsait olan gönüllünün yardımcı olması için engelli kişi ile buluşturulması sağlanıyor. Görme engelliler, gönüllüleri istediğiniz sıklıkta arayabiliyor ve onlarla birkaç dakika içinde bağlantı kurabiliyor.

Uygulamanın neyi amaçladığını ve ne işe yaradığını daha net anlayabilmeniz için tanıtım videosunu izleyebilirsiniz;

Uygulamanın Neyini Sevdik?

Be My Eyes, görme engelli veya düşük görme problemine sahip insanların günlük işlerini yerine getirebilmelerini kolaylaştırıyor. Bir bakıma gönüllü kişiler görme engellilerin gören gözleri oluyor.

Gönüllü olmak için uygulamaya hangi dil veya dilleri konuşabildiğinizi ve nerede yaşadığınızı bildiriyorsunuz. Böylece görme engelli bir insan yardım talebinde bulunduğunda, öncelikle dil eşleştirmesi ve daha sonra konum (yakınlık) eşleştirmesi yapılıyor. Ardından yardım görüşmesi başlatılıyor.

Herhangi bir gönüllünün o an için yardımcı olmamaması durumunda ise uygulama başka bir gönüllüyü buluyor. Aynı kişiye birden çok kez gönüllü olarak yardım etmek mümkün.

Uygulamayı indirmek ve kullanmak tümüyle ücretsiz. Be My Eyes’i buradan devam ederek direkt App Store’dan indirebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz