Ana Sayfa Aksesuar AirPower’ın Fiyatı ve Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı!

AirPower’ın Fiyatı ve Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı!

0
AirPower Fiyatı

Apple, geçtiğimiz yıl Eylül ayındaki özel etkinliğinde iPhone X, iPhone 8 ile birlikte kablosuz şarj matı AirPower’ı da duyurmuştu.

Şirket, kablosuz şarj matının 2018’de piyasaya süreceğini açıkladı ancak o günden bu yana herhangi bir gelişme görülmedi. En önemlisi ise şarj matının merak edilen fiyatı açıklanmadı.

AirPower’ın Beklenen Fiyatı

Apple AirPower

Endüstri kaynaklarından edinilen bilgiye göre, AirPower’ın fiyatı 149 dolar olarak açıklanacak.

Kablosuz şarj matı için 149 dolarlık bir fiyat etiketi pahalı olacağı anlamına geliyor, ancak onunla aynı zamanda iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple Watch Series 3 dahil olmak üzere birden fazla Apple cihazını aynı anda kablosuz olarak şarj edebiliyorsunuz. Ayrıca, önümüzdeki ay duyurulması beklenen yeni AirPods’lar da AirPower ile şarj edilebilecek.

Kaynaklara göre, bu yıl tanıtılması beklenen iPhone modellerinin tamamı kablosuz şarj özellikli olacak ve Apple’ın kablosuz şarj matı ile şarj edilebilecek.

Güvenilir analistlerden Mark Gurman’a göre, Apple, AirPower’ı Eylül ayının sonunda piyasaya sürmeyi hedefliyor. Apple’ın olağan Eylül ayı etkinliğinde yeni iPhone üçlüsünü, Apple Watch Series 4’ü, “Hey Siri” özellikli yeni AirPods’u tanıtması ve kablosuz şarj matının fiyatını duyurması bekleniyor.

Kablosuz şarj matının aynı anda birden fazla cihazı şarj etme yeteneği Apple tarafından geliştirilen özel bir teknoloji ile sağlanıyor. Apple, bu teknolojisinin birçok cihaz tarafından desteklenen evrensel Qi standardının bir parçası haline gelmesi için çalışacağını söylüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz