Ana Sayfa Haberler iOS için Firefox Uygulamasına Koyu Tema Özelliği Geldi!

iOS için Firefox Uygulamasına Koyu Tema Özelliği Geldi!

0
iOS için Firefox Uygulaması

Mozilla bugün, iOS için popüler web tarayıcısı Firefox uygulamasına Koyu Tema özelliği başta olmak üzere birkaç önemli geliştirme ile güncelledi. Güncelleme ile sekmeler arasında arama yapabilme, onları filtreleyebilme ve sürükleyerek yerlerini değiştirme gibi bir dizi yeni geliştirme sunuluyor.

Mozilla, bir süredir mobil tarayıcısına iOS’daki Akıllı Tersine Çevir özelliğine benzer Gece Modu özelliğine yer veriyordu. Bu mod, resimler ve diğer belirli öğeler dışında web sayfalarındaki renkleri koyu renklerle değiştiriyordu.

Firefox 13.0 Güncellemesi

Bugün yayınlanan sürüm 13.0 ile gelen Koyu Tema özelliğiyle sayfa içeriğinden öte uygulama arayüzünü tamamen koyu tema ile değiştirebilmek artık mümkün. Firefox, hem Gece Modu hem de Koyu Tema özelliği ile kullanıcılara muhtemelen şu anda iOS’ta kullanılabilen en iyi gece webde gezinme deneyimi sunuyor.

Firefox’daki Gece Modu özelliğinin etkinleştirmek için ekranın sağ alt köşesindeki seçenekler simgesine dokunabilir ve ardından Gece Modunu Aç seçeneğinin yanındaki anahtarı açabilirsiniz. Bu özellik, uygulama temasının değil de görüntülenen web sitesinde resimler ve diğer belirli öğeler dışındaki renkleri siyah renge ve daha koyu renge dönüştürecek.

iOS için Firefox Gece Modu

Yeni Koyu Tema özelliğini etkinleştirmek için ise ekranın sağ alt köşesindeki seçenekler simgesine ve ardından Ayarlar menüsüne dokunun. Görünüm menüsüne dokunduğunuzda gelen seçeneklerden Açık veya Koyu seçeneklerinden Koyu’yu işaretlemeniz yeterli. Bu uygulamanın temasının tümüyle koyulaştırılmasını sağlayacak.

iOS için Firefox Koyu Tema

iOS için Firefox uygulamasını buradan devam ederek App Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Firefox, şu anda en popüler web tarayıcılarından birisi ve Safari’ye göre birçok önemli yerleşik özelliğe sahip.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz