Ana Sayfa Haberler 2018 iPhone Modellerinin Fiyatı ve Özellikleri Ortaya Çıktı!

2018 iPhone Modellerinin Fiyatı ve Özellikleri Ortaya Çıktı!

0
2018 iPhone Modelleri

Endüstri kaynakları üzerine yapılan analizler sonucu 2018 iPhone modellerinin fiyatı belirginleşti. Bu yıl, üç yeni iPhone modelinin Apple’ın 2018 serisini oluşturması bekleniyor: 5.8 inç ve 6.5 inç OLED ekranlı iki model ve 6.1 inç LCD ekranlı bir model.

Her üç modelde de fiziksel Ana Ekran düğmesiyle Touch ID kaldırılacak ve bunun yerine Face ID kullanılacak. TrendForce’un iddiasına göre, 2018 iPhone modelleri Apple Pencil’la birlikte kullanılabilecek. Özellikle uygun fiyatlı model olarak konumlandırılması beklenen 6.1 inç LCD ekranlı modelin de Apple Pencil’ı destekleyeceğinin altını çizelim.

TrendForce, 6.1 inç LCD modelin 3 GB, diğer 5.8 inç ve 6.5 inç OLED modellerin ise 4 GB RAM ile gelmesini öngörüyor. OLED modeller için beklenen depolama kapasitesi seçenekleri 64 GB, 256 GB ve 512 GB iken LCD modelin 64 GB ve 256 GB depolama kapasitesi seçeneği ile gelmesi bekleniyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/13/2018-iphone-modellerinin-tedarikci-sertifikasyonu-tamamlandi/]

2018 iPhone Modellerinin Fiyatı

TrendForce tarafından yapılan endüstri analizine göre, Apple, 6.1 inç LCD iPhone’un başlangıç fiyatını 699 dolar ila 749 dolar arasında belirleyebilir. TrendForce, yeni OLED modelleri için 5.8 inçlik cihazın daha düşük bir başlangıç fiyatına sahip olacağını ve fiyatının 899 dolar ila 949 dolar arasında olacağını tahmin ediyor. 6.5 inç ekranı ile yılın en büyük ekranlı modeli olacak cihazın başlangıç fiyatının ise 999 dolar olması bekleniyor.

2018 iPhone Modelleri

TrendForce’e göre Apple, özellikle iPhone’un önceki nesillerinde kullanılmış olan bileşenlerin maliyetini azaltmak için tedarik zinciri ortaklarıyla sıkı bir pazarlık içinde. Apple, başta Samsung’un tedarik ettiği OLED ekranların ve diğer bileşenlerin maliyetini düşürmek istiyor. Ekran ve diğer bileşenlerinin fiyatının düşürülmesi Apple’ın yeni modellerinin fiyatlarını belirlemesinde doğrudan etkili olacak.

Analiz şirketi TrendForce’a göre, üç yeni iPhone’un üretim hacmi 83-88 milyon adet civarında olacak. Yıllık satış hacmi bakımından potansiyel olarak Apple’ın üç model ile daha büyük bir pay alması bekleniyor.

TrendForce, iki OLED modelinin Temmuz ayı sonundan bu yana üreticiler tarafından montajının başladığını belirtirken, LCD modelin montajına Eylül ayının ortasında başlanacağını söylüyor. 2018 iPhone modellerinin olağan Eylül ayı etkinliğinde veya Ekim ayında tanıtılması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz